Connect with us

Campanie TV

Paula Herlo prezintă rezultatele campaniei Vreau şi eu părinţii mei la Pro TV

Published

on

 

Luni, 18 iulie, în cadrul Ştirilor Pro Tv de la ora 19:00, laureata premiului Emmy, Paula Herlo, prezintă rezultatele campaniei Vreau şi eu părinţii mei!, care a ajuns la final.

Aproape 80.000 de români au susţinut cei 40.000 de copii abandonaţi în centrele de plasament şi au semnat online, pe www.stirileprotv.ro petiţia prin care cer autorităţilor modificarea legii adopţiilor, în favoarea zecilor de mii de copii care nu se bucură de căldura unei familii. Paula Herlo, coordonatoarea acestei campanii, a vrut ca autorităţile să fie conştiente de cerinţele cetăţenilor şi a predat petiţiile semnate de aceştia Preşedintelui Camerei Deputaţilor, directorului general al Direcţiei Generale pentru Protecţia Copilului şi preşedintelui Oficiului Român pentru Adopţii.

“Cele aproape 80.000 de semnături ale românilor care au susţinut campania Vreau şi eu părinţii mei! au ajuns la oamenii care decid soarta copiilor abandonaţi. Roberta Anastase, Preşedintele Camerei Deputaţilor, a fost extrem de emoţionată şi a promis că susţine modificarea legii, iar directorul general al Direcţiei pentru Protecţia Copilului din Ministerul Muncii mi-a spus că inclusiv ea şi familia ei au semnat petiţia. Speranţa mea este că noua lege a adopţiilor va intra în vigoare până la sfârşitul acestui an. A fost o campanie la care am muncit enorm alături de colegii mei, dar satisfacţiile sunt la fel de mari pentru că unii copii prezentaţi de noi în campanie şi-au găsit părinţi”, a declarat corespondentul Ştirilor Pro Tv, Paula Herlo.

Ştirile Pro Tv au demarat la 1 iunie campania socială Vreau şi eu părinţii mei! ca urmare a faptului că România este fruntaşă în Europa în ceea ce priveşte copiii abandonaţi. Trist şi revoltător, dar deopotrivă adevărat, la fiecare şase ore, în maternităţile din România un sugar rămâne singur pe lume, fără sprijinul celor care i-au dat viaţă. Aceşti micuţi cresc singuri, privaţi de atenţie şi afecţiune, pentru ca mai apoi să fie diagnosticaţi cu handicap prin nestimulare. Chiar şi cei care ar putea avea o şansă adevărată să reuşească în viaţă nu se întâlnesc cu părinţii care ar dori să-i adopte din cauza legii şi a celor din sistem, care menţin o rutină ce-i transformă în victime. Aşa se face că majoritari în sistem sunt tineri prea mari pentru a mai vrea să-i adopte cineva, dar prea mici şi total nepregătiţi pentru viaţă. După ce statul îşi ia mâna de pe ei, când termină şcoala, ajung în stradă. Fără locuri de muncă, fără să cunoască reguli minime de supravieţuire şi fără nici un fel de sprijin, cei mai mulţi sunt condamnaţi la un destin sumbru.

În urma anchetelor impresionante difuzate de Ştirile Pro Tv, o parte din schimbările revendicate de iniţiatorii ultimei campanii în care Pro Tv s-a implicat, se regăsesc într-un proiect de modificare a legii adopţiilor care, după ce a trecut de Senat, se află în dezbatere la Camera Deputaţilor.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Campanie TV

„Avem o ţară frumoasă, cum ajungem la ea?”, o nouă campanie marca Observator

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Observator demarează campania „Avem o ţară frumoasă, cum ajungem la ea?”, un demers jurnalistic care își propune să le arate telespectatorilor România, cu bune si rele, printr-o serie de reportaje care vor putea fi urmărite începând de luni, 16 iulie, la Antena 1.

Vino cu noi în cele mai frumoase locuri din România!”, invită Cristi Popovici, reporterul Observator, telespectatorii să descopere alături de el diferite zone ale țării. Acesta a făcut un tur cu mașina pentru a vizita importante obiective turistice, iar pe parcursul deplasărilor efectuate pe cât de spectaculoasă s-a dovedit destinația, pe atât de dificilă a fost călătoria.

“<<Avem o ţară frumoasă, cum ajungem la ea?>>” este o idee pornită din experienţa fiecărui turist, român sau străin, care s-a plimbat prin ţara asta. Şi care a strâns din dinţi când a dat cu maşina în gropile ţării. Şi care şi-a jurat că a doua oară nu mai revine, oricât de frumos ar fi. Şi tare frumos este să te plimbi prin România, vă spun sincer! Să descoperi, să întrebi sătenii, să fii uimit de un ochi de apă, de o stâncă, de un om. Am tratat fiecare reportaj cu umor şi inocenţa unui copil care descoperă pentru prima dată lumea, iar acolo unde situaţia a impus-o, am devenit serioşi şi incisivi. Toate problemele pe care le-am întâlnit, toate lucrurile urâte care ne fac să dăm ochii peste cap, le-am luat brute şi le-am prezentat autorităţilor: primari, şefi de consilii judeţene, miniştri. Din 16 iulie, la Observator, vă prezint locurile frumoase din România, pe care mulţi nu le cunosc. Pentru că nu pot ajunge la ele din cauza drumurilor proaste sau pentru că sunt ascunse de autorităţi incompetente.”, spune Cristi Popovici.

„Avem o ţară frumoasă, cum ajungem la ea?” își propune să le arate telespectatorilor România, cu bune și rele, reportajele putând fi urmărite, în această vară, la Observator. Materialele vizează locuri precum: Cheile Nerei, Munţii Buzăului, Maramureş, Bucovina, Transilvania, dar și altele. “Întreabă un străin ce ştie despre România şi primul lucru pe care ţi-l spune este <<Dracula>>. Bat mii de kilometri din toate colţurile lumii pentru a verifica autenticitatea poveştii făcute cunoscută de Bram Stocker. Ajunşi pe plaiurile noastre, îşi pun mâinile în cap când văd pe ce drumuri circulăm. Ba chiar se bucură atunci când schimbă a treia pe un drum unde asfaltul este mai rar ca trufele, că tot e sezonul lor”, completează Cristi.

Imagini cu locuri spectaculoase ale țării, povești cu oameni deosebiți din România, dar și reacţiile autorităţilor în faţa problemei infrastructurii, toate acestea se vor regăsi în campania demarată de Observator, „Avem o ţară frumoasă, cum ajungem la ea?”, din 16 iulie, la Antena1!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Campanie TV

Postul de televiziune DIVA lanseaza campania „Vacanța de vară a lui Moș Crăciun”

Published

on

Foto Credit: DIVA
 

Echipat în uniformă de vară, Moș Crăciun, aflat în vacanță, a vizitat sâmbătă, 7 iulie, parcul Herăstrău alături de două spiridușe pentru a le reaminti trecătorilor să nu stea în căldură la orele amiezii, să meargă acasă și să urmărească Vacanța de vară a lui Moș Crăciun cu filme pentru întreaga familie de luni până vineri de la ora 14:00, la DIVA!

Cei mai îndrăzneți i-au adus la cunoștință din timp ce își doresc de Crăciun și au fost recompensați cu turtă dulce estivală. Soarele nu a întârziat să se arate spre fericirea Moșului care a venit cu placa de surf si șezlongurile.

Delegația din Laponia a purtat mesajul: Nu sta în căldură la orele amiezii, mergi acasă și urmărește un film de Crăciun la DIVA!

Pe 12 iulie redescoperim filmul Înger de Crăciun (A Heavenly Christmas) cu Kristin Davis (Sex and the City) și Shirley MacLaine. Eve (Kristin Davis) are parte de un destin neaşteptat: devine un înger de Crăciun cu misiunea de a ajuta într-un caz nefericit.

Tot luna aceasta va fi difuzat, pe 16 iulie și filmul 12 zile de sărbătoare (Christmas in the air) cu Catherine Bell și Eric Close, dar și adorabilul film Trei codițe de Crăciun (3 Holiday Tails) cu Julie Gonzalo și Bruce Davison pe 18 iulie.

Vacanța de vară a lui Moș Crăciun aduce filme pentru întreaga familie de luni până vineri de la ora 14:00, la DIVA!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Campanie TV

„Salvati satele copilariei” – Incepand din aceasta seara, la Stirile Kanal D

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Din aceasta seara, de la ora 18:45, in fiecare zi, de luni pana vineri, echipa Stirilor Kanal D propune telespectatorilor o serie de reportaje inedite: „Salvati satele copilariei”.

Vom intra in lumea satelor care se sting, o lume uitata, cu bunici parca ai nimanui.  Locurile unde multi dintre noi si-au petrecut copilaria au ramas in paragina, cu cativa batrani aproape captivi in casele care stau sa se prabuseasca. Prea putini dintre ei se mai bucura acum de vizitele copiilor sau ale nepotilor.

Ulitele care candva rasunau de glasurile micutilor, de  larma oamenilor care plecau sau veneau de la munca sunt acum inghitite de singuratate si de o liniste nefireasca. Copiii, nepotii au plecat de foarte timp, nimeni nu se mai intoarce acasa, sa se stabileasca acolo.

De ce ne mor satele, unde se duc copiii cand se duc si de ce aleg sa nu se intoarca?  Nu pierdeti o serie de reportaje emotionate, de luni pana vineri, la Stirile Kanal D: „Salvati satele copilariei”. Dincolo de demersul descriptiv, echipa Stirilor Kanal D trage un semnal de alarma si cauta solutii impreuna cu cei care detin parghiile schimbarii.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending