HomeMAGAZINEurovisionPaula Seling, Annamari Dancs şi Mihai Traistariu, favoriţi la Selecţia Naţională Eurovision 2010

Paula Seling, Annamari Dancs şi Mihai Traistariu, favoriţi la Selecţia Naţională Eurovision 2010

Agitatie mare pentru desemnarea unui interpret pentru Romania la Eurovision 2010! Cum regulamentul este schimbat anul acesta compozitorii sunt in prim-plan!

Paula Seling & Ovi (Ovidiu Jacobsen din Norvegia) si Annamari Dancs si-au anuntat intentia de a participa la selectia nationala Eurovision 2010, in timp ce Mihai Traistariu asteapta in continuare `piesa perfecta`, anunta site-ul bestmusic.ro

Paula Seling & Ovi

Ovidiu Jacobsen, castigatorul Cerbului de Bronz in 2009, vrea sa reprezinte Romania la competitia internationala impreuna cu Paula Seling, informeaza ziarul Adevarul.

`Dupa ce am cunoscut-o pe Paula la Cerb, am cazut de acord sa colaboram si ne-am gandit ca ar fi interesant sa prezentam o piesa impreuna, cu atat mai mult cu cat Eurovisionul va avea loc in Norvegia, anul acesta`, a declarat Ovidiu Jacobsen citat de Adevarul.

Annamari Dancs
O alta interpreta care si-a anuntat intentia de a participa la selectia nationala Eurovision 2010 este Annamari Dancs.

Ea se arunca in cursa cu piesa `Aha`, ale carei versuri au fost scrise de Claudia Kalimeris, sotia lui Aris Kalimeris (textierul piesei `Hora din Moldova`), informeaza esctoday.com.

Annamari Dancs si-a inceput cariera muzicala cu aproximativ 14 ani in urma si a lansat de-a lungul timpului 9 albume si 14 videoclipuri.

Mihai Traistariu
Mihai Traistariu, care a adus Romaniei locul 4 la Eurovision 2006, asteapta in continuare cantecul perfect.

`I’ll be back for Eurovision. I would like to be this year , but I ‘m waiting for … the perfect song!`, a marturisit Mihai Traistariu printr-un mesaj trimis esctoday.com, site international dedicat competitiei Eurovision.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments

Lasă un răspuns