HomeLIFE STYLEPaula Seling si Ovi pleaca in turneu pentru Eurovision 2010

Paula Seling si Ovi pleaca in turneu pentru Eurovision 2010

Paula Seling si Ovi vor sustine un turneu prin mai multe cluburi din tara, in cadrul caruia isi vor promova piesa cu care participa in finala nationala Eurovision 2010, Playing with fire.

Turneul va ajunge in orase ca Timisoara, Craiova, Cluj, Sibiu si Targu Mures. Recitalurile celor doi cuprind cantece din repertoriul fiecarui interpret, dar si o multime de cover-uri ale unor succese internatioanle din toate timpurile, se arata intr-un comunicat de presa.

Anul acesta Paula va participa la Eurovision cu doua piese: `Playing with fire` – in duet cu Ovi(diu) Cernauteanu (Jakobsen), compozitorul piesei, si `It’s not too late` – alaturi de Kamara, piesa scrisa de Andrei Tudor.

Sunt foarte incantata de colaborarea cu Ovi si cred ca `duelul` muzical intre noi doi poate crea momente speciale pe scena Eurovision. Imi place vocea lui Ovi, mi se pare ca are o personalitate muzicala deosebita, ca stie ce face si ca are multa determinare. Piesa `Playing with fire` este excelenta si ne ofera posibilitatea sa ne punem in valoare studiile muzicale pe care le-am aprofundat atatia ani. Doua voci, doi pianisti, un Eurovision…”, a declarat Paula Seling.

Citeste mai mult pe Bestmusic.ro

[starrating template_id=4 column=’votes’ min_votes=1 rating_size=’24’ review_size=’24’ rating_thumb_size=’24’]

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns