HomeMAGAZINEurovisionPaula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu, învingători în cursa pentru Eurovisionul de la Oslo (vezi clasament)

Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu, învingători în cursa pentru Eurovisionul de la Oslo (vezi clasament)

Dupa o competitie stransa, in care televotul nu a functionat cum trebuie, Paula Seling & Ovi au reusit sa stranga cele mai multe voturi de la telespectatori dar si de la juriu, si sa castige Selectia Nationala Eurovision 2010.

Clasamentul televotului a fost urmatorul:

1. Paula Seling si Ovi -23,412 voturi

2. Luminita Anghel – 10,620 voturi

3. Catalin Josan – 10,515 voturi

Paula Seling este pentru a 5-a oara la Selectia Nationala Eurovision, incercand toate combinatiile ( in duet cu Mihai Treistariu, Marcel Pavel, Provincialii, etc.) pentru a castiga Selectia Nationala.

Ovidiu Cernauteanu este compozitorul piesei castigatoare, „Playing with fire” ce va reprezenta Romania la ESC, Oslo 2010. Ovi este pentru prima data la Selectia Nationala si iata ca a avut norocul de a fi castigator „din prima”. De asemenea el a castigat si unautoturism, Seat Ibiza, pentru melodia castigatoare!

„Marea favorita”, Luminita Anghel, nu a vrut sa faca nici un fel de declaratie; Anda Adam ofticata de rezultat a inceput sa faca glume ironice la adresa „rezultatelor”. Tina G. a avut un sound total diferit cu cel de pe banda… in rest nimic deosebit !

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • super melodia…..bafta multa mai departe……ma bucur k pleaca o voce super sa ne reprezinte anul acesta….sa speram k va fi bine . pup

  • super melodia…..bafta multa mai departe……ma bucur k pleaca o voce super sa ne reprezinte anul acesta….sa speram k va fi bine . pup

Lasă un răspuns