Connect with us

Eurovision

Paula şi Ovi au început turneul de promovare (galerie foto)

Published

on

 

Pentru Paula Seling şi Ovi drumul spre Oslo trece prin … Chişinău şi Bruxelles.

Turneul european de promovare a piesei PLAYING WITH FIRE pentru finala Eurovision de la Oslo a început la Chişinău, în Republica Moldova. Partenerii moldoveni au oferit un sprijin promoţional exemplar, într-o singură zi realizându-se apariţii la Televiziunea Naţională, Teleradio Moldova, Muz TV, Kiss FM şi Hit FM. Punctul culminant l-a constituit conferinţa de presă organizată la Orange Cafe, la care, pe lângă artiştii români, au participat şi reprezentanţii Moldovei la Eurovision – Olia Tira şi Sun Stroke Project, eveniment la care au fost prezenţi circa 50 de ziarişti, între care 15 cu camere video profesioniste.

După un popas…activ (un concert în aer liber la Enjoy Pub) la Botoşani, oraşul de baştină al lui Ovi, cei doi, împreună cu „staff-ul de campanie” s-au întors la Bucureşti, de unde au plecat în continuare spre Bruxelles. Belgia este a două etapă importantă a turneului, care va include, alături de apariţii radio şi TV, nu mai puţin de 3 cântări live – la Louvain (Show Room), Anvers (Studio 54) şi, chiar în ziua de Paşte, la Bruxelles, în aer liber, în Place Sainte Catherine, în faţă bisericii ortodoxe române. Deplasarea este realizată de Fundaţia Phoenix, în parteneriat cu TVR, cu sprijinul companiei Blue Air. În Belgia, organizatori sunt Asociaţia Culturală Arthis şi Olivier Vanhoute, entuziast promoter al Eurovision.

Foto credits: Radu Bucura
Sursa: TVR

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), în limita bugetului aprobat pe anul 2019.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul competiţiei, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată la finalul anului. Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Israel, în luna mai, după ce Netta a câştigat Eurovision 2018 de la Lisabona, cu piesa “Toy”.

Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia „Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending