HomeMAGAZINEurovisionPaula şi Ovi vor primi un trofeu la Oslo, pe 22 Mai

Paula şi Ovi vor primi un trofeu la Oslo, pe 22 Mai

Concursul Eurovision are în afară de numeroşii participanţi şi sutele de milioane de telespectatori şi un foarte mare număr de fani grupaţi în asociaţiile OGAE (Organisation générale des Amateurs de l’Eurovision).

În fiecare an, în perioada dintre selecţiile naţionale şi înainte de începerea concursului internaţional Eurovision sunt lansate diverse clasamente şi topuri ale fanilor în încercarea de a determina favoritele preliminare.

Membrii OGAE organizează adevărate evenimente în cadrul cărora sunt audiate piesele participante şi le votează.

La ora actuală există aproximativ 40 de asociaţii OGAE – din ţările participante la Eurovision. Din anul 2003 există OGAE Rest of the World, asociaţie a fanilor din toate celelalte ţări din lume care nu participă la concurs. Şi în ciuda faptului că aceştia sunt răspândiţi pe tot Globul, din Antarctica în Australia, Africa de Sud sau America, ei au reuşit să se organizeze şi să voteze piesele favorite din concursul Eurovision 2010.

În urma acestei acţiuni, România s-a clasat pe primul loc la o distanţă considerabilă de Elveţia, ţara de pe locul doi, iar trofeul va fi înmânat celor doi artişti români, Paula Seling&Ovi, în cadrul conferinţei de presă
pe care aceştia o vor avea în 22 mai la Oslo.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns