HomeTELEVIZIUNEEmisiuniPavel Bartos – concurent la “Vocea Romaniei”

Pavel Bartos – concurent la “Vocea Romaniei”

Marti, 30 octombrie, incepand cu ora 20:15, ProTV difuzeaza ultima editie a “Auditiilor pe nevazute” de la ”Vocea Romaniei”.

Echipele vor fi completate astfel incat fiecare antrenor va avea cate 14 elevi. In urmatoarea editie, cea a “Confruntarilor”, antrenorii vor stabili duete in cadrul echipelor lor, urmand ca in urma fiecarui duel vocal sa fie eliminat unul dintre ei. La final, din cei 7 ramasi, doi vor intra la “Cantecul decisiv”, urmand ca echipa de “live-uri” a fiecarui antrenor sa fie formata din 6 membri.

Ultima editie a “Auditiilor pe nevazute” e plina de surprize! Pe scena de la “Vocea Romaniei” va urca insusi prezentatorul show-ului, Pavel Bartos! Telepsectatorii vor afla daca a reusit sau nu sa intoarca vreun scaun si ce piesa a ales sa cante, maine de la ora 20:15.

In competitia de marti seara, va concura si Dalma Kovacs, pe care telespectatorii o stiu din show-ul “Land of Jokes”, de la ProTV. Dalma a venit cu un sustinator…special: un Golden Retreiver, care a insotit-o chiar si pe scena! Tot in editia din 30 octombrie, participa si Elena Vasile, membra trupei ElectricFance, cei care au facut furori editia trecuta la selectia nationala “Eurovision”.

Cea de-a sase editie a “Auditiilor pe nevazute” se anunta una plina de emotii, surprize, tensiune si nelipsitele discutii intre antrenori!

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns