HomeALL MEDIAPavel Bartos merge pentru prima data alaturi de echipa ProTv International in Israel, la Festivalul “Romaniada 2013”

Pavel Bartos merge pentru prima data alaturi de echipa ProTv International in Israel, la Festivalul “Romaniada 2013”

Pavel Bartos si echipa ProTv International incep anul 2013 in mijlocul comunitatii romanesti din Israel. Actorul este invitatul special al celei de a 8-a editii a Festivalului “Romaniada 2013”, care se desfasoara in Eilat, in perioada 3-5 ianuarie si la care ProTv International este partener media.

Pe langa artisti invitati si muzica romaneasca, festivalul ofera publicului conferinte, excursii in locuri reprezentative si o tombola cu premii surpriza. In acest an romanii din Israel care participa la Romaniada se vor bucura de Fuego, in postura de prezentator, dar si de Irina Loghin, Maria Buza, Amadeus, Ana Maria si Fredy Camacho, Grupul de dans “Pescarus”, comicul Yacob Bodo caror li se alatura actorul Pavel Bartos, care va trai cu aceasta ocazie o premiera.

 “Este prima oara cand merg in aceasta tara si am emotii pentru ca e un taram foarte incarcat spiritual pe care abia astept sa il descopar. Ma bucur ca am aceasta ocazie, alaturi de ProTv International, iar prezenta la festivalul Romaniada imi implineste astfel o dorinta pe care o am de mult timp. Emotii am de asemenea si pentru ca este prima mea intalnire cu comunitatea romaneasca din Israel, despre care am inteles ca este un public foarte special”, declara Pavel, care pe 2 ianuarie va calatori spre Tara Sfanta.

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns