HomeTELEVIZIUNEEmisiuniPavel Stratan cântă „Razna” în variantă… moldovenească, joi, „În ţara minunilor” la TVR 2

Pavel Stratan cântă „Razna” în variantă… moldovenească, joi, „În ţara minunilor” la TVR 2

Astazi  de la ora 20.10, evadează „În Ţara Minunilor” (TVR 2) trei artişti ale căror piese sunt deja de notorietate – Anna Lesko, Pavel Stratan şi Maximilian.
   Succesul piesei „Leagănă barca”, pe care Anna Lesko o interpretează alături de Pavel Stratan, nu este singurul subiect de pe lista celor de la HI-Q, Dana, Florin şi Mihai fiind curioşi să afle mai multe detalii ale colaborării muzicale dintre cei doi. Gazdele emisiunii au pregătit şi o provocare pentru Pavel Stratan, aceea de a cânta una dintre piesele trupei HI-Q – „Razna” – în variantă… moldovenească.
Una dintre poveştile din Ţara Minunilor este cea a lui Vasile Stoica, un om cu o voinţă de fier şi cu o pasiune reală pentru a vedea locuri frumoase şi a cunoaşte oameni noi. Acesta reuşeşte să facă ceea ce pentru unii poate părea dificil sau chiar imposibil: să călătorească mii de kilometri în scaunul cu rotile.
 Andrei, Vali şi John sunt trei tineri creativi care au lansat un site despre diferite realităţi şi situaţii cotidiene – 10lucruri.ro. Pentru că ei au realizat un serial în care găsesc 10 lucruri amuzante… despre orice, sunt provocaţi „În Ţara Minunilor” să inventeze pe loc 10 lucruri amuzante.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns