HomeTELEVIZIUNEEmisiuniPe 16 noiembrie se alege “Mi-s baiatul de la tara”

Pe 16 noiembrie se alege “Mi-s baiatul de la tara”

 Ultima editie „Mi-s baiatul de la tara” ii va aduce in acelasi platou pe Connect-R, Anda Adam, Maria Cirneci, Alina Crisan, Dana Savuica si Cornel Pasat. Concurenta dintre vedete este acerba, fiecare dorindu-si ca alesul sau sa fie marele castigator.

 

Finala emisiunii, prezentata de Andreea Raicu, va fi transmisa in direct si publicul va putea vedea cum se descurca baietii de la tara. Acestia vor fi supusi la diverse probe printre care si testul de expresivitate, in timpul caruia concurentii vor trebui sa imite personaje celebre din showbizul romanesc.

Si vedetele care i-au ales pe feciori sunt decise sa faca show, fie ca vor canta hiturile care nu ne-au lasat sa dormim toata vara sau vor prezenta momente coregrafice fierbinti, asa cum se anunta numarul baietilor lui Cornel Pasat din trupa Flamingo.

Castigatorul titlului de “Mi-s baiatul de la tara” si al marelui premiu de 10.000 de euro va fi ales prin votul vedetelor care formeaza juriul si al telespectatorilor, care isi pot vota favoritul prin SMS la 1444.

Daca vreti sa vedeti cine va fi ales “Mi-s baiatul de la tara”, nu pierdeti marea finala de vineri, 16 noiembrie, de la ora 20:30, numai la Prima TV.


 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns