HomeALL MEDIAPe 6 octombrie, pasionatii de bucatarie sunt asteptati la preselectiile ”MasterChef” pentru cel de-al doilea sezon

Pe 6 octombrie, pasionatii de bucatarie sunt asteptati la preselectiile ”MasterChef” pentru cel de-al doilea sezon

         Cel mai spectaculos show de cooking pe care l-a vazut Romania, lider absolut de audienta inca de la lansare, ”MasterChef” se pregateste sa readuca romanilor bucuria competitiei si a gatitului la cele mai inalte cote in cel de-al doilea sezon. Sambata, 6 octombrie, show-ul de la Pro Tv isi deschide portile pentru preselectii: toti pasionati de bucatarie sunt asteptati in Bucuresti, la Hotel Howard Johnson Grand Plaza Bucharest, sala Iridium, incepand cu ora 10.00, pentru a face primul pas catre competitia culinara care i-a cucerit pe toti romanii.

Preselectiile din 6 octombrie sunt deschise atat celor care s-au inscris pe site-ul protv.ro, cat si celor care nu au reusit sa faca asta.

 Bucatarii amatori care au peste 18 ani si care sunt pregatiti sa-i da gata pe juratii ”MasterChef” pot intra in continuare pe pagina dedicata inscrierii, http://concurs.protv.ro/masterchef/ , unde trebuie sa completeze formularul online de inscriere si sa a fie astfel cu un pas mai aproape de preselectie. Conditiile de participare pot fi accesate la urmatorul link, disponibil si pe pagina formularului de inscriere: http://assets.protv.ro/assets/regulamente/tos_masterchef.pdf. Insa, mai presus de toate, marele castigator va fi cel care va sti sa isi puna in valoare intr-un mod surprinzator si original talentul, pasiunea si abilitatile culinare.

SURSA PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns