HomeALL MEDIAPentru Laura Cosoi e importanta relatia din prezent, nu cele din trecut

Pentru Laura Cosoi e importanta relatia din prezent, nu cele din trecut

Sinceritatea absoluta poate dauna unei relatii! Asta afirma specialistii, care sfatuiesc partenerii dintr-un cuplu sa nu stea prea mult de vorba pe tema fostelor legaturi amoroase.

Laura Cosoi, interpreta lui Tanzi din Aniela, serial care are marele final ACASA, joi, 22 aprilie de la 20:30, dezvaluie in editia de maine a emisiunii „Ce se intampla, doctore?” ce a discutat cu iubitul ei, Smiley, despre celelalte relatii amoroase pe care le-au avut in trecut.

Psihologii spun ca obiceiul de a vorbi despre fostele relatii nu duce decat la comparatii dureroase si la conflicte vesnice si tocmai de aceea partenerii ar trebui sa se concentreze pe ceea ce traiesc in prezent.

Nici alimentatia nu este neglijata in aceasta editie a emisiunii, iar echipa de la ” Ce se intampla, doctore?” ia pestele la bani marunti. Oricat ar fi de recomandat, consumatorii trebuie sa tina cont de sfaturile nutritionistilor, care spun ca unii pesti pot fi daunatori daca fac parte din meniul zilnic. Spre exemplu, somonul, tonul si spada contin mercur si tocmai de aceea trebuie consumati cu moderatie.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns