HomeLIFE STYLEPepe si Ramona Badescu asteapta sa inceapa emisiune ''100% Adevarat''

Pepe si Ramona Badescu asteapta sa inceapa emisiune ''100% Adevarat''

Cele doua vedete OTV sunt puse in „stand by”  de la Dan Diaconescu, pentru a relua filmarile show-ului 100% Adevarat. Cei doi nu au primit nici un semn nici de la casa de productie a show-ului, Mamitzu Production.

Cu toate că în decembrie 2009 s-a anunţat continuarea show-ului, nici măcar Pepe şi Ramona Bădescu nu ştiu ce îi aşteaptă, iar de pe site-ul oficial al emisiunii a dispărut anunţul despre reluarea show-ului în ianuarie a.c, informeaza Ziarul Ring.

„Sunt liber de contract. Am avut contract până la sfârşitul anului trecut. Am mai vorbit la telefon cu producătorii, dar n-am avut timp să mă întâlnesc cu echipa să stabilim ce vom face mai departe. Nici Dan Diaconescu nu e în ţară, vom vedea când se va întoarce”, a declarat pentru „ring” soţul Oanei Zăvoranu.

În aceeaşi situaţie se află şi colega lui. Stabilită în Italia, ea a recunoscut că nu are rost să vină în ţară pentru o simplă discuţie.

„Sunt în Italia, la Roma. Sunt ocupată, am multe treburi de rezolvat la primărie. Nu ştiu nimic, nu mi s-a mai transmis nimic. Nu mă pot deplasa în România pentru orice întâlnire, se duce agentul meu. Nu ştiu nimic concret despre emisiune”, ne-a spus Ramona Bădescu, consilieră a primarului Romei.

[starrating template_id=4 min_votes=1]

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • I’m not actually too familiar with this topic. I a whole lot more so just want to check out blogs for layout suggestions and important things like that. But you really produced a subest that i in most cases care practically nothing about especially intriguing. This is a wonderful internet site to model mine immediately after. I hope you don’t mind if i bookmark your blog, so that i can quite simply search it once more around the future. Cheers

Lasă un răspuns