HomeTELEVIZIUNEEmisiuni„Pescar hoinar” – Noi aventuri la pescuit, în fiecare duminică, de la ora 13.00, la TVR 2

„Pescar hoinar” – Noi aventuri la pescuit, în fiecare duminică, de la ora 13.00, la TVR 2

Întotdeauna, peştele cel mai mare este cel pe care tocmai l-ai scăpat:
„Uite-aşa de mare era şi uite-aşa nişte ochi avea…”


N
oua serie „Pescar Hoinar” a primăverii 2013 revine cu noi aventuri la pescuit, în fiecare duminică, de la ora 13.00, la TVR 2. Prima expediţie a seriei, cea din 10 martie, are ca destinaţie Delta Dunării, pe braţul Sfântu Gheorghe.

Urmând caravana emisiunii, prietenii hoinarilor descoperă chiar la intrarea în Deltă, la Tulcea, noul Centru Muzeal Ecoturistic „Delta Dunării”, reprezentativ pentru întreaga regiune. Piesa de rezistenţă este modernul acvariu, în care flora şi fauna specifice Deltei sunt excelent reprezentate.

Urmează spectacolul partidelor de pescuit, la peştii paşnici cu undiţa clasică, dar şi la răpitori. De altfel, din Incinta Cormoranul s-au capturat câteva exemplare de ştiucă remarcabile. Echipa emisiunii a înregistrat şi câteva evenimente-surpriză, despre care telespectatorii vor afla, duminică, 10 martie, la ora 13,00, pe TVR 2.

Despre „Pescar hoinar

După zece ani de difuzare neîntreruptă, „Pescar Hoinar” se apropie de marcarea episodului cu numărul 500. Expediţiile în care prietenii pescari sau „nepescari” au însoţit caravana emisiunii au fost tot atâtea poveşti pescăreşti în care, departe de agitaţia urbană, am aflat nu numai capturi remarcabile, dar şi obiective istorice, culturale, turistice, tradiţii locale sau reţete de cherhana.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns