HomeMAGAZINEvenimentePeste 70.000 de oameni au fost la Liberty Parade 2012

Peste 70.000 de oameni au fost la Liberty Parade 2012

Mulţumesc Liberty Parade! Mulţumesc România! Aţi fost senzaţionali!”, acestea au fost cuvintele lui ROGER SANCHEZ, invitatul special al LIBERTY PARADE 2012, eveniment ce a sărbătorit sâmbătă, 28 iulie, al unsprezecelea an de distracţie fără limite.Peste 70.000 de inimi au pulsat frenetic în ritmuri electrizante, preţ de 12 ore.

Publicul LIBERTY PARADE a avut parte de un show pe cinste, pentru acest eveniment la care s-a înregistrat o prezenţă extraodinara – peste 70.00 de participanţi, conform estimărilor forţelor de ordine -, organizatorii pregătind 300.000 de megawatti de sunet şi lumini.

Evenimentul LIBERTY PARADE 2012 a fost transmis live pe MUSIC CHANNEL.

Fanii LIBERTY PARADE au dat startul celei mai mari manifestări dance în aer liber, organizată de Radio 21, sâmbătă, 28 iulie 2011, ora 16:00, la Olimp. Cele trei camioane în care au mixat Cristi Stanciu, Doi Deejay, DJ Dark, Shidance, Paul Damixie, Green Noise & Pillman, Cristian Kruger, Mose N, DJ Razz s-au umplut până la refuz de clubberi fistichii veniţi din toate zonele ţării. Costumaţi special pentru LIBERTY PARADE – cu tot felul de peruci, ochelari de soare şi accesorii inedite, tinerii din camioane şi miile de petrecăreţi care li s-au alăturat cu maşini, biciclete sau pe jos în cea mai colorată caravană, alcătuind o coloană de sute de metri, au dansat pe întregul traseu, prin staţiuni, până la plaja dintre Venus şi Saturn.

DJ Christian Green a spart gheaţa pe scena LIBERTY PARADE ARENA la ora 19:00, cu un electrizant set de o oră.

Pe scena înaltă, la lăsarea întunericului şi-au făcut apriţia Allen & Kruger, urmaţi după o oră încinsă de dans de Paul Damixie de la Radio Killer. Tot atunci, Lee Heart, colega sa de trupă a urcat pe scenă unde a interpretat Imnul Liberty Parade 2012 – „Is It Love Out There”.

Apoi a fost rândul lui Adrian Eftimie să ţină în priză zecile de mii de trupuri vibrante, pe acelaşi ritm, al muzicii electronice de calitate.

DJ Andi, realizatorul emisiunii Matinalii 21 de la Radio 21 şi cel mai iubit DJ din România, a ridicat încă de la primele beat-uri peste 140.000 de mâini în aer.

I-a urmat Liviu Hodor, realizatorul emisiunii Request 629 de la Radio 21 şi cel mai fashion DJ din România, care a oferit un super show cu dansatori şi lumini.

Miezul nopţii a venit cu un moment special de muzică şi coregrafie, o nebunie de lumină şi culoare, cu care organizatorii şi Pepsi au reuşit să surprindă publicul devenit din ce în ce mai mare.

Plaja dintre Venus şi Saturn a explodat în urale şi aplauze la ora 02.00 când şi-a făcut apariţia pe scenă primul invitat special al evenimentului, Baggi Begovic. DJ-ul olandez a fost impresionat de fantastica energie de la LIBERTY PARADE .

I-a urmat „DJ-ul DJ-lor” si „Producătorul producătorilor”, celebrul DJ, producător şi remixer american ROGER SANCHEZ. Timp de o oră şi jumătate, DJ-ul a reuşit să îşi câştige publicul de partea sa încă de la primul beat.

„Mulţumesc Liberty Parade! Mulţumesc România! Aţi fost senzaţionali”, acestea au fost cuvintele cu care Roger Sanchez şi-a încheiat seara.

Cel mai bun DJ român, DJ Optick, a venit apoi la platane într-o atmosferă incendiară, oferind o prestaţie de zile mari.

Pe beat-urile DJ-ilor Vika Jigulina şi Raoul Russu tinerii de la LIBERTY PARADE au prins zorile împreună, dansând neobosiţi până la 6 dimineaţa, când s-a incheiat oficial cea mai mare petrecere a anului.

După 16 ore de seturi de excepţie, întâmpinate cu sufletele deschise de un public vibrant şi energic, într-o atmosferă incredibilă, LIBERTY PARADE a demonstrat, în al 11-lea an de existenţă că reprezintă cu adevărat un standard de performanţă muzicală în zona electro, ce va fi greu de depăşit.

Cele mai noi ştiri despre Liberty Parade 2012 se pot citi pe www.libertyparade.com şi www.radio21.ro.

Un eveniment organizat de RADIO 21.

BLOGGERi OFICIALI: PITICU (www.piticu.ro), Cosmin Zodilă (www.mrcosmin.ro) Parteneri media: Music Channel, Ele.ro.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns