HomeMAGAZINEvenimentePeste 70.000 de oameni in clipul trupei Radio Killer – “Is it love out there”

Peste 70.000 de oameni in clipul trupei Radio Killer – “Is it love out there”

Pentru toti cei care au trait live acele momente,  precum si pentru cei care le-au ratat, noul videoclip Radio Killer – Is it love out there – surprinde atmosfera incendiara a festivalului Liberty Parade, la care au participat nici mai mult, nici mai putin de 70.000 de petrecareti.

`Am vrut sa realizam clipul piesei din imaginile de la Liberty Parade, pentru ca sunt cele mai simple si, in acelasi timp, complexe trairi. Publicul a fost extraordinar` , a declarat Lee Heart.

`A fost uimitor sa vezi peste 70.000 de oameni cu mainile in aer, fredonand si dansand. A fost cea mai mare implinire pentru mine, ca DJ.` , a spus Paul Damixie.

Is it love out there este o piesa creata in studiourile HaHaHa Production, iar regia clipului ii apartine lui Iulian Moga, filmarile desfasurandu-se pe toata durata evenimentului.

Radio Killer este una dintre cele mai apreciate trupe romanesti la ora actuala in tara si in strainatate, devenind primul proiect de DJ din Romania care a reusit sa intre in playlist-ul BBC Radio One cu single-ul Lonely Heart.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns