HomeTELEVIZIUNEEmisiuniMIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Paulei Chirilă îi se cere demisia printr-o petiţie! Ce audienţă a înregistrat finala show-ului?

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Paulei Chirilă îi se cere demisia printr-o petiţie! Ce audienţă a înregistrat finala show-ului?

Prev1 of 2

O premieră pe piaţa media din România, o prezentatoare TV este ţinta unei petiţii online. Paulei Chirilă i se cere să fie schimbată de la cârmă unui show TV prin intermediul unei petiţii online.

Au trecut mai bine de două luni de când Paula Chirilă este prezentatoarea emisiunii Mireasa pentru Fiul meu, difuzată la Antena 1.

După plecarea Mirelei Boureanu Vaida, mai mulţi telespectatori nu au fost mulţumiţi de acestă schimbare şi au depus o petiţie online de schimbare a prezentatoarei.

 

PE SCURT, AUDIENŢE TV: Sâmbătă seară a avut loc Finala reality show-ului MIREASA PENTRU FIUL MEU, sezonul cu numărul 5. 

Pe segmentul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, interval orar 20:00-00:00, Antena 1 a obţinut o audienţă medie de 4.7% rating şi 16,7% share, obţinând locul 2. PRO TV a fost lider de audienţă pe acest interval orar cu filmul artistic The A-Team, care potrivit Kantar Media a înregistrat o audienţă medie de 7% rating şi 25.1% cota de piaţă.

Sâmbătă 3 septembrie va debuta la Antena 1 sezonul cu numărul 6 Mireasa pentru fiul meu, prezentat de actriţa Paula Chirilă. 

 

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

 

Un incident inainte de Marea Finală!

Fosta prezentatoare a show-ului a avut parte de un mic incident înainte de Marea Finală Mireasa pentru Fiul meu. În contextul în care trebuia să-i încurajeze pe concurenţi printr-un mesaj, regia de emisie i-a difuzat vedetei numărul de telefon pe post. Mai multe explicaţii în mesajul Mirelei Boureanu Vaida de pe Facebook:

mesaj Mireala Boureanu Vaida
Câteva sute de persoane au semnat acesta petiţie (redăm pasaje), care sună cam aşa: 

http://www.petitieonline.com/vrem_demisia_lui_chirila

 

VREM DEMISIA LUI CHIRILA!

„O vrem inapoi pe Mirela!!Sper sa luati aminte,sezonul viitor o sa fie dezastruos daca Paula asta ramane sa prezinte,o sa o regretati amarnic pe Mirelus,exact cum o regretam si noi acum.Daca Paula prezinta sezonul viitor,sigur asta e inceputul sfarsitului pentru MPFM. E partinitoare, pune intrebarile defazat,fara logica,nu are haz,nu are carisma,nu are gratie,este rautacioasa,nu are stil,nu are acel ceva sa te atraga cum avea Mirela ci din contra,te respinge.”

 

Mai multe detalii pe urmatoarea pagina!

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment
  • SA FIM SERIOSI ACEASTA EMISIUNE ESTE OMIZERIE

Lasă un răspuns