HomeALL MEDIAPetre Roman si-a botezat fiul

Petre Roman si-a botezat fiul

Petre Roman si sotia sa, Silvia Chifiriuc, si-au botezat fiul la Biserica Sfantul Silvestru din Capitala. Petrus Roman este primul fiu al lui Petre Roman cu noua sa sotie, Silvia Chifiriuc, cu care fostul premier s-a casatorit in urma cu 10 luni.

Botezul micului Petrus a avut loc cu usile inchise, azi, incepand cu ora 14.00, in prezenta mai multor diplomati si a nu mai putin celebrilor nasi, Dinu Patriciu si sotia acestuia.

La eveniment au mai participat Adrian Cioroianu, fost ministru al Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, fost ministru al Apararii si Peter Imre, director general Adevarul Holding.

La petrecerea de dupa botez vor canta Mirabela Dauer si Ovidiu Komornic. Invitaţii i-au făcut băiatului urări, Teodor Meleşcanu dorindu-i să ajungă politician, pentru că „are gene bune”. Petre Roman a negat însă zâmbind că ar avea astfel de intenţii cu singurul său fiu.

La sosirea lui Teodor Meleşcanu, o bătrână le-a reproşat reprezentanţilor presei că dau prea multă atenţie celor prezenţi în schimbul ‘unor covrigi’, la care acesta a răspuns râzând că aceştia primesc ‘gaura de la covrig’. De asta ne-am săturat de ’90 încoace, a răspuns bătrâna.

Lasa un comentariu aici!

Written by

emanuel.diaconu@connections.org.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns