HomeMAGAZINEvenimentePetrecere de gangsteri italieni în București!

Petrecere de gangsteri italieni în București!

În această duminică, Bucureștiul sărbătorește în stil italian. Ambasad’Or Events organizează încă o petrecere tematică la piscină; de data asta, ne trimite în Italia anilor ’20.

Conceptul întregii petreceri se învârte, așadar, în jurul Italiei, a perioadei prohibiției și a bandelor de gangsteri italieni. Tocmai de aceea, designul piscinei va fi schimbat în totalitate. Chiar și animatoarele vor avea ținute și accesorii specifice perioadei interbelice. Acestea își vor undui formele generoase pe muzica celor mai celebri DJ din Italia: Marco Briguglia și Alex Dutu.

Pentru a vă simți ”Italiano Vero”, bucătari aduși tocmai din Napoli vă vor delecta papilele gustative cu bunătăți specifice bucătăriei italiene. Îi puteți urmări, de asemenea, făcând spectacol, într-un show de live cooking incendiar. În tot acest timp, puteți viziona, pe un ecran uriaș, cele mai spectaculoase scene din filmul reprezentativ al mafiei italiene, ”The Godfather”. În plus, vă puteți fotografia chiar lângă Don Corleone. Veniți duminică și vedeți despre ce este vorba!

”This is an offer you cant refuse!”

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns