HomeALL MEDIAPetrecere de pomina de ziua Andreei Gramosteanu

Petrecere de pomina de ziua Andreei Gramosteanu

70 de prieteni au sarbatorit-o pe „mondena” de la Prima TV

Sambata, 30 octombrie, “mondena” Andreea Gramosteanu si-a aniversat ziua de nastere.

Prima persoana care i-a spus “La multi ani!” a fost iubitul, urmat de sora mai mica a vedetei si de colega si prietena Mirela Zeta. Sarbatorita a facut o petrecere pe cinste, la care au participat 70 de persoane, prieteni si colegi ai actritei.

„Mi-am sarbatorit ziua de nastere in centrul vechi al Capitalei, intr-un spatiu in care tinerii actori isi vor putea pune in scena proiectele teatrale. Localul se numeste Godot si este al unui prieten, actor si el, care va fi deschis oficial pe 5 noiembrie… Am avut alaturi nu mai putin de 70 de prieteni, ne-am distrat si am dansat pana dimineata la ora 8:00”, povesteste Andreea.

Tortul aniversar a fost asigurat de Mirela Zeta si George Dogaru, regiorul de la „Mondenii”. Cunoscand pasiunea Andreei pentru pantofi, cei doi s-au gandit sa-i daruiasca un tort din martipan, in forma de pantof.

Sarbatorita a avut parte de o surpriza de proportii, din partea familiei. Parintii au venit special de la Constanta pentru a fi alaturi de Andreea. La fel si sora actritei, care locuieste in Tulcea.

„Mondena” a primit o multime de cadouri, de la parfumuri pana la obiecte si ustensile pentru bucatarie.

„Prietenii mei stiu ca imi place sa gatesc si au tinut cont de acest aspect cand au ales cadourile. Am primit si foarte multe flori, dar si bijuterii,” marturiseste Andreea.

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns