HomeMAGAZINEvenimentePetrecere inedită de Halloween, dedicată copiilor

Petrecere inedită de Halloween, dedicată copiilor

Dacă adulții au acaparat, în ultima săptămână, rețelele de socializare cu mii de poze în care au șocat cu machiajul sau costumul de Halloween, nici copiii nu s-au lăsat mai prejos. Spre exemplu, duminică, peste 100 copii s-au reunit și au sărbătorit Halloweenul la o super-petrecere organizată pentru ei, în capitală.

Aceștia au profitat de sărbătoarea sezonului, s-au costumat adecvat și au pornit, însoțiți de părinți sau chiar bunici, către Ambasad’Or Play, locul de joacă preferat atât al picilor, cât și al celor mari. Dacă unii părinți au optat pentru liniște și s-au relaxat în cafenelele special amenajate lângă sălile de jocă, alții au dat în mintea copiilor și s-au jucat cu aceștia ore întregi.

Într-un decor ”de groază”, amenajat specific sărbătorii de Halloween, cei peste 200 invitați au petrecut alături de animatori înspăimântători, au făcut karaoke, jocuri și concursuri interactive, și s-au bucurat de facepainting, muzică, roboți uriași care au dansat, jocuri de lumini și multe alte surprize. Costumați care mai de care, piticii au fost, pentru o seară, magicieni, prinți și prințese, vampiri, clovni, pirați, monstruleți, super-eroi sau dovlecei.

Mai multe vedete au făcut echipă cu cei mici. La petrecere, s-au distrat de minune Monica Anghel, împreună cu fiul său Aviv, Adriana Bahmuțeanu, alături de Eduard – fiul său cel mic -, Adina Halas și fiul său Serghei, Ani Crețu, împreună cu Adan, dar și Nicușor Stan, alături de gemenele Ana și Nicole și prietena acestora, Irina Columbeanu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns