HomeALL MEDIAPetrecerile s-au ţinut lanţ în clubul The Week, hosted by Mihai Morar!

Petrecerile s-au ţinut lanţ în clubul The Week, hosted by Mihai Morar!

Încă din prima săptămână de la deschidere, pragul clubului The Week, din Calea Floreasca, nr. 169, a fost trecut seară de seară de petrecăreţi aflaţi în căutare de muzică de calitate şi de o gazdă nu doar primitoare, ci şi foarte atentă la confortul musafirilor săi, Mihai Morar!
Cei care au ales să-şi petreacă seara de miercuri în The Week au avut parte de o petrecere in stilul Carnavalului Veneţian şi au fost întâmpinaţi încă de la intrare de tinere superbe venite parcă direct din mijlocul celebrului Carnaval de la Veneţia.

Joi seara, concertul susţinut live de Puya a încins atmosfera, iar vineri Antonio Fabrizi şi Alina Crişan au făcut un duet de pomină. Distracţia nu a mai cunoscut limite sâmbătă, când acelaşi artist italian, Antonio Fabrizi, a dat startul la karaoke şi a făcut ca toată lumea din club să se simtă star pentru o seară. Mihai Morar a intrat şi el în atmosferă şi a fredonat piese celebre, alaturi de invitatii sai.
Petrecerile se tin lant si saptamana aceasta in clubul The Week, unde isi vor face aparitia si alti artisti celebri.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns