HomeLIFE STYLEPiesă nouă: Leticia – What is your problem boy?

Piesă nouă: Leticia – What is your problem boy?

Cu ocazia Sarbatorilor de iarna, baietii de la That’s Right ne pregatesc un ultim cadou pentru anul 2012. “What is your problem, boy?” este rezultatul unei colaborari inedite cu interpreta Leticia. Piesa are un sound actual, este comerciala si plina de atitudine, si, totodata, este diferita ca stil fata de piesele produse pana acum in Romania.

Pe Leticia v-o amintiti din Selectia Nationala Eurovision 2011, unde a participat cu piesa “Dreaming of You”, compusa de Play & Win. Colaborarea artistei cu baie?ii de la Play&Win a început în 2009, cand acestia i-au scris primul single “If you cry”, urmat de “Tragic pozitive” in 2010.

“Desi suntem prieteni cu baietii de la Play & Win, pe Leticia am remarcat-o la karaoke si, efectiv, am ramas uimiti de starea pe care reuseste s-o transmita in momentul in care se afla pe scena. Nu am ezitat si imediat am invitat-o la studio sa lucram o piesa. In mai putin de o saptamana s-a nascut piesa “What is your problem, boy?”. In mod sigur vom mai lucra si alte piese impreuna, dar, momentan, intram si noi intr-o vacanta mult asteptata. Intre timp, va invitam sa fiti la current cu activitatea noastra pe pagina oficiala www.thatsright.ro si pe www.facebook.com/ThatsRightMusic” ne-au declarat baietii de la That’s Right.

Trupa That’s Right este formata din Sandu N. Stefan si Radu Alexandrescu, doi producatori si compozitori care si-au facut pionieratul prin diferite studiouri de renume, colaborand atat cu artisti locali, cat si internationali. Ca si cantareti, trupa si-a facut debutul cu piesa “My Life” in colaborare cu Mellina. Piesa a fost un succes in Rusia, fiind difuzata in heavy rotation la diferite radiouri de renume, printre care si Energy FM. Ascultati piesa in continuare si asteptam parerile voastre despre ea.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns