HomeALL MEDIAPlay and Win, premiul pentru compozitorul anului la Premiile RRA

Play and Win, premiul pentru compozitorul anului la Premiile RRA

Trioul ”Play and Win” au castigat aseara la Decernarea Premiilor Radio Romania Actualitati , premiul pentru compozitorul anulului in 2009.  Piesa „Only” a fost una din cele mai difuzate melodi in 2009 la RRA.

Au urcat pe scena majoritatea celor premiati, de la cei mai tineri: Ion Moise Badulescu, Bloggers, Dj Layla & Dee-Dee, la veteranii din trupa Iris si maestrul Nicolae Nitescu, distins cu trofeul de excelenta pentru intreaga cariera. Trofee si aplauze la scena deschisa au primit si ceilalti artisti premiati: Play & Win, Paula Seling, Vasile Seicaru, Raul Carstea si Constantin Neculae, Ducu Bertzi, Bere Gratis, Andra, Inna si Voltaj, ultimii trei fiind distinsi cu cate doua premii.

Spectacolul a fost organizat in coproductie cu Televiziunea Romana, Loteria Romana si Centrul Judetean pentru Promovarea si Conservarea Culturii Traditionale Ilfov, sponsorizat de World Trade.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • super piesa, bravo baieti sunteto cei mai tari !!!

Lasă un răspuns