HomeALL MEDIAPokeDoctor, aplicaţie care detectează pokemonii fără ca jocul să fie deschis!

PokeDoctor, aplicaţie care detectează pokemonii fără ca jocul să fie deschis!

PokeDoctor: O aplicaţie gândită pentru toţi fanii Polemon GO, aceştia pot indentifică mai repede pokemonii care se afla în zonă fără a avea jocul sa fie deschisă. 

Luând rolul de radar pentru descoperirea automată a personajelor Pokemon, PokeDoctor rulează ca aplicaţie de fundal pe telefonul mobil, emiţând mesaje de notificare atunci când un Pokemon este detectat în vecinătate, relatează Go4it, citat de Mediafax.

Pe lângă faptul că nu mai trebuie să urmărească în permanenţă harta redată pe ecranul telefonului mobil, jucătorii care folosesc PokeDoctor au şi avantajul unei raze de detecţie dublă, comparativ aplicaţiei oficiale.

Atunci când un Pokemon este detectat, PokeDoctor arată locaţia acestuia pe hartă, precum si durata de timp rămasă la dispoziţie pentru prinderea sa.

Disponibilă gratuit, aplicaţia PokeDoctor are şi o versiune plătită, care pentru 2.99 dolari oferă în plus o funcţie de filtrare pentru excluderea monstruleţilor mai puţin valoroşi.

pokemon go (2) pokemon go (1) pokemon go (1)

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns