HomeALL MEDIAPolo, Edmonton 2012: România a pierdut cu Muntenegru, dar e in sferturi la turneul preolimpic

Polo, Edmonton 2012: România a pierdut cu Muntenegru, dar e in sferturi la turneul preolimpic

România a pierdut ultimul meci din grupă 8 la 14 cu Muntenegru, dar s-a clasat pe locul 2 şi mai are de trecut doar de Brazilia pentru a se califica la Olimpiadă.

Echipa de polo a României a a putut face faţă doar o repriză în faţa formaţiei din Muntenegru care conducea doar cu 3 la 2 după prima repriza, însă s-a desprins în cea de-a doua după ce a marcat 5 goluri, românii reuşnd doar 2.

În ultimele 2 reprize, muntenegrenii nu au mai formaţ şi s-au mulţumit cu câte 3 goluri pe repriză, câştigând cu scorul de 14 la 8. Cele 8 goluri ale românilor au fost înscrise de Ramiro Georgescu şi Alexandru Matei câte 2, celelalte 4 fiind marcate de Cosmin Radu, Nicolae Diaconu, Alexandru Ghiban şi Andrei Buşită, potrit H2Opolo.ro.

În pofida acestei înfrângeri, România a terminat pe locul al doilea în grupa A, graţie formaţiei macedonene, care a produs surpriza, învingând echipa care a bătut România în primul meci al turneului, Germania, cu scorul de 6-4. Astfel, pentru a se califica la Olimpiadă, România trebuie să învingând astăzi la Edmonton, echipa Braziliei care a terminat pe locul 3 în grupa B. Referitor la acest meci, jucătorul român Cosmin Radu, a declarat pentru H2Opolo.ro că „teoretic suntem favoriţi, practic trebuie să o demonstrăm în apă!”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns