HomeALL MEDIAPolo: România va juca pentru locurile 5-6 la CM de juniori

Polo: România va juca pentru locurile 5-6 la CM de juniori

Selecţionata U-18 a României a învins reprezentativa SUA cu scorul de 12-10 (3-2, 4-2, 2-2, 3-4), sâmbătă, la Campionatul Mondial de polo pe apă pentru juniori de la Perth (Australia), şi va juca pentru locurile 5-6, cu Grecia, duminică.

România a fost mai bună în prima jumătate a meciului şi avea avans de trei goluri la pauza mare, 7-4. Americanii au încercat să revină în joc, dar tricolorii s-au apărat bine şi au menţinut ritmul de joc, având în portarul Marius Ţic din nou cel mai bun om din bazin. Printre altele, Ţic a apărat şi un penalty executat de Adam Abdilhamid.

”Am muncit mult în apărare şi asta a ajutat atacul. Cel mai bun atac vine din apărare. Am încercat să ne apărăm în zonă, deoarece suntem echipa cu cele mai multe eliminări din competiţie. Am încercat să ne apărăm unii pe alţii cât mai mult. Cheia jocului nostru a fost să nu ne certăm niciodată, indiferent ce se întâmplă”, a declarat Ţic.

Golurile României au fost reuşite de Andrei Laza (4), Mihnea Gheorghe (3), Vlad Dragomirescu (2), Tudor Neagu (2) şi Bogdan Paleacu. Pentru americani au înscris Ryder Roberts (3), Chandler Jarrels-Stickney (2), Chase Reid (2), Chancellor Ramirez (2) şi Alec Zwaneveld.

În primul meci la Mondial, România fusese învinsă în grupă de Grecia cu scorul de 8-5.

AGERPRES

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns