HomeALL MEDIAPolus Play Zone – distracţia din parc se mută Polus Center Cluj intre 18 si 19 august 2012

Polus Play Zone – distracţia din parc se mută Polus Center Cluj intre 18 si 19 august 2012

Cluj-Napoca, 13 august 2012 – Polus Center le-a pregătit celor mici în acest weekend un adevarat parc de distracţii chiar în incinta centrului comercial. Jocuri, ateliere de creaţie şi multe alte surprize îi aşteaptă pe micuţi la Polus Play Zone.
Sâmbătă 18 august şi duminică 19 august, toţi copiii sunt aşteptaţi să se distreze la Polus Play Zone. Cei mici vor putea juca tenis de masă, minigolf, fotbal sau turnball şi se vor putea distra la trambulină, bouncerul gonflabil şi bazinul cu nisip.
În plus, între orele 16.00 şi 19.00 cei prezenţi vor putea participa la atelierele de creaţie cu jocuri Djeco. Cei micuţi vor picta cu degeţelele, vor face hărţi colorate, cu prinţese şi piraţi, şi vor căuta comori ascunse în nisip pentru a descoperi multe surprize, iar copiilor cu vârste mai mari le-am pregătit ateliere creative complexe de desen, colaj, tipare, design, jocuri de perspicacitate şi origami.
Participarea la ateliere este gratuită, acestea defăşurându-se în grupe de maxim 40 de copii, cu un timp de 15-20 de minute pentru fiecare grupă. La aceste ateliere pot participa copiii cu vârsta de peste 2 ani.
Înscrierile pentru atelierele de creaţie se pot face la standul Podul cu Jucării din Polus Center.
Polus Play Zone se va desfăşura în Piaţeta Matei Corvin din incinta centrului comercial.
Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns