HomeMAGAZINEvenimentePolus Wedding Days – „Ideea ta de nuntă”

Polus Wedding Days – „Ideea ta de nuntă”

Acest sfârșit de săptămână aduce la Polus Center prima ediție a evenimentului Polus Wedding Days. Clujenii vor avea parte de programe artistice și multe alte surprize, iar zeci de companii specializate în organizarea de nunţi şi evenimente festive le vor veni în ajutor pentru a putea concretiza ideea lor de nuntă.

Polus Center Cluj împreună cu agenția de publicitate Publisys organizează în perioada 15-17 februarie 2013, prima ediție a evenimentului Polus Wedding Days ce reunește zeci de agenţii-full service în organizarea de nunţi şi evenimente festive.

Începând de la bijuterii, expozanți din domeniul vestimentar sau al serviciilor de entertainment, saloane de înfrumuseţare, servicii foto-video și până la florării, clujenii vor putea alege serviciile de cea mai bună calitate pentru cea mai frumoasă și importantă zi din viața lor.

Pe lângă toate acestea, Polus Wedding Days îi întâmpină pe clienții centrului comercial cu programe artistice alături de Napoca Dance (Salsa Caliente), Attitude Dance ,Tony Jay, cvartetul 4 season, Ovidiu Turca, Ioana Moldovan sau Cosmin Chichisan şi multe alte surprize.

Evenimentul se va desfășura în zona de food-court a centrului comercial. Informaţii suplimentare se găsesc pe pagina oficială a evenimentului: www.polusweddingdays.ro şi pe www.facebook.com/PolusWeddingDays.

Reamintim clujenilor că de ziua îndrăgostiților, pe 14 februarie, îi așteptăm la un super concert alături de frumoasa Antonia. În plus, Polus Center le-a mai pregătit o supriză clienților săi, un superb autoturism Cadillac Deville Sedan, cu o vechime de 41 de ani și păstrat în stare originală, poate fi admirat la capela lui Elvis Presley, în piațeta Matei Corvin din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informații.

Polus Center Cluj este cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns