HomeLIFE STYLEPorniti intr-o cursa nebuna cu ''Masini''…

Porniti intr-o cursa nebuna cu ''Masini''…

Pe 6 februarie, Lightning McQueen va da intalnire la Prima TV!

Prima TV va propune in premiera in Romania o noua comedie de aventuri, derulata de aceasta data in lumea masinilor.

Castigator al unui Glob de Aur si nominalizat de doua ori la premiile Oscar, Masini (“Cars”) este fara indoiala animatia care a produs o schimbare de viziune.

“Cars” este primul film care foloseste “ray tracing”, o tehnica ce permite masinilor-vedete sa reflecte in mod credibil imaginile din mediul inconjurator.

Povestea filmului incepe cand Lightning McQueen hotaraste sa participe la cursele de masini. El merge in viteza spre o cursa importanta, dar ajunge in Radiator Springs, unde are un accident in urma caruia distruge multe dintre bunurile locuitorilor acestui orasel.

Pentru a se revansa, mandrul „masinut” este pedepsit sa faca munca in folosul comunitatii. Desi ar face orice ca sa scape de munca, McQueen trebuie sa invete sa-i respecte si sa se imprieteneasca cu locuitorii din Radiator Springs pentru a putea pleca din oras si a reveni pe circuitul de curse.

“Masini” constituie revenirea lui John Lasseter ca regizor dupa o pauza de sapte ani de la succesul Toy Story 2 (1999), de data aceasta printr-o actiune transpusa intr-o lume populata in intregime de masini antropomorfizate. In rolurile principale se afla personajele fictive Sally Carrera, Doc Hudson si Fulger McQueen, dublate in versiunea romana de Corina Danila, Marcel Iures si, respectiv, Florian Ghimpu.

Designul bun, tehnica de realizare impresionanta, muzica country, personajele superb creionate fac din “Masini” o  animatie de exceptie.
Nu pierdeti aventurile lui Lightning McQueen, sambata, 6 februarie, de la ora 19:30, numai la Prima TV!
[starrating template_id=4 category=57 min_votes=1 rating_stars=’crystal’ rating_size=’24’ review_stars=’crystal’ review_size=’24’ rating_thumb=’classical’ rating_thumb_size=’24’]

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns