Portretul Narghitei, la “Doamne de poveste” - RADAR DE MEDIA
Emisiuni

Portretul Narghitei, la “Doamne de poveste”

Portretul Narghitei, la “Doamne de poveste”

Editia de duminica, 11 martie, de la 16.30 a emisiunii “Doamne de poveste”, aduce ACASA portretul unei artiste veritabile, Naarghita, cantareata de muzica indiana de origine romana a carei faima a facut inconjurul lumii.

Naarghita, pe numele adevarat Maria Amarghioalei, si-a descoperit pasiunea pentru muzica si dansuri indiene dupa ce a vizionat filmul “Vagabondul” in regia lui Raj Kapoor, pelicula pe care a revazut-o de peste cincizeci de ori.

Naarghita a avut un vis in care i s-a prevestit viata: “Ma striga in vis <<Naarghita! Naarghita!>>. Ma uit, eu pluteam bineinteles deasupra Indiei cu niste voaluri roz si ma intorc, ma uit, era un domn. Ma striga si zice: <<Come here, this is your country>>.  Zic: “Nu nu nu, this is not my country>>. <<O sa te invite fiica mea, o sa vii acasa>>. Am visat si am retinut <<Naarghita>>. Atat pot sa va spun, in sanscrita naar inseamna rege”, isi aminteste celebra cantareata de muzica indiana.

La invitatia prim-ministrului Indiei, Indira Gandhi, Naarghita viziteaza New Delhi, unde are ocazia sa-l cunoasca personal pe idolul sau, actorul si regizorul indian Raj Kapoor. Cei doi leaga o prietenie stransa, iar artistul indian Raj Kapoor se indragosteste de ea: “M-am rugat la Dumnezeu sa nu-mi ceara mana. Imi anulam cariera, nu se pot face doua cariere, casatoria sau cariera. Am respectat Romaia si India la fel de inalt. Pana la 1 milion de euro mi s-a oferit numai pentru un interviu si un cantec”.

A presimtit moartea mamei sale, Aneta, pe care a iubit-o enorm. Aceasta a facut pneumonie si nu a mai putut fi salvata in ciuda eforturilor Naarghitei si ale medicilor.  Pierderea parintilor, a fratelui sau, a lui Raj Kapoor si a altor oameni deosebit de importanti pentru ea, i-au provocat o suferinta enorma: “Am deschis Biblia si zice: <<Nu o mai cauta ca a murit>> Ei, cum sa moara mama mea? Am inchis. Iara <<Nu o mai cauta ca a murit”. Zic: <<Hai, Doamne, cum sa moara mama mea…>> De trei ori mi-a spus. Dupa moartea mamei si a fratelui meu am rezistat, am ramas pe verticala, totusi agatata de piciorul lui Dumnezeu si in ziua de astazi, dar eu merg mai departe”, spune emotionata Naarghita.

Destainuirile Naarghitei despre perioada in care a trait in lumina reflectoarelor si ce anume a determinat-o sa stea departe de lumea publica, amintirile care o leaga de India si lucruri nestiute despre relatia cu Raj Kapoor, ii vor transpune pe telespectatorii emisunii “Doamne de poveste”, duminica, 11 martie, de la 16.30, intr-o lume plina de culoare si ritm.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

More in Emisiuni

ham talent antena 1

Antena 1 a dat startul preselecţiilor pentru show-ul cu animăluţe talentate, „Ham talent”! Prima oprire, Timişoara!

Redactia RADAR DE MEDIA29 iunie 2015
Bursucu' si Ana-Maria Barnoschi_Kanal D

Show-ul ROATA NOROCULUI revine în grila Kanal D cu Bursucu’ şi Ana-Maria Barnoschi

Redactia RADAR DE MEDIA25 iunie 2015
Andi Vasluianu PRO TV

În această vară, Andi Vasluianu pleacă într-un Super Trip în întreaga Românie, la PRO TV!

Dorin Damaskin Huntai24 iunie 2015
nea marin poftiti pe la noi antena 1

Minodora, surorile Bambi, Cătălin Moroșanu și Vladimir Drăghia pun umărul la treabă la ”Poftiți pe la noi!”, luni și marți, la Antena 1

Dan Ivascu22 iunie 2015
Iuliana Tudor

Iuliana Tudor prezintă Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu, duminică, la TVR 1

Redactia RADAR DE MEDIA19 iunie 2015
Mihai Calin

Mihai Calin, revine la Kanal D, in show-ul “Norocul iti bate la usa”

Redactia RADAR DE MEDIA19 iunie 2015
Vacanta Mare_Kanal D (4)

Primul interviu cu Vacanţa Mare, în premieră, astăzi la “D-Paparazzi”, la Kanal D

Redactia RADAR DE MEDIA19 iunie 2015
andreea antonescu splash vedete la apa

Andreea Antonescu participă la “Splash! Vedete la apă”, în această vară, la Antena 1

Redactia RADAR DE MEDIA19 iunie 2015
te pui cu blondele antena 1

Cosmin Seleși, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, primii invitaţi, în noul sezon “Te pui cu blondele?”

Redactia RADAR DE MEDIA17 iunie 2015

Copyright © 2015 RADAR DE MEDIA.