HomeAUDIENȚE TVAnalizePortugalia este prima semifinalistă UEFA EURO 2016. PRO TV, lider de audiență!

Portugalia este prima semifinalistă UEFA EURO 2016. PRO TV, lider de audiență!

În meciul de 10 transmis aseară de Pro TV, Portugalia a învins Polonia în urma loviturilor de la 11 metri, scor 5-3!

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 2 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 22:02 – 24:43. În minutul de maximă audiență, de la 23:27, aproape 2.4 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Polonia și Portugalia.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 14 puncte de rating și o cotă de piață de 42.3%, următorul post clasat, Antena 1 înregistrând 3.4 puncte de rating și 10.3% cotă de piață.

În primul sfert de finală al UEFA EURO 2016TM, disputat aseară, Portugalia s-a impus în fața Poloniei cu scorul de 5-3 în urma penalty-urilor. Portugalia a reușit astfel să se califice în semifinale, fără să obțină vreo victorie în 90 de minute. Ponlonia a deschis scorul aseară, în minutul 2, cu un gol marcat de Lewandowski după o centrare perfectă. Portugalia a început atacul, iar în minutul 33 al meciului Renato Sanches a șutat extraordinar de la 16 metri și a reușit să înscrie. După două reprize de prelungiri în care niciuna dintre echipe nu a marcat, semifinalista s-a decis în urma loviturilor de la 11 metri.

Diseară, de la ora 22:00, Pro TV transmite LIVE super-meciul de 10 dintre Țara Galilor și Belgia!

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns