HomeLIFE STYLEPostul Estetik TV isi va incepe emisia in toamna

Postul Estetik TV isi va incepe emisia in toamna

Rainbow Media Communications intra pe piata audio-vizualului din Romania, prin postul de nisa Estetik TV, care va incepe sa emita la sfarsitul lui septembrie.estetik-tv

Postul a primit licenta de emitere prin satelit de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) la sfarsitul lunii martie.
Postul va aborda teme din domeniul cosmeticii, esteticii si infrumusetarii, precum si subiecte de medicina holistica.

„Estetik TV nu vrea sa faca competitie televiziunilor generaliste din Romania. Postul va prezenta mai putin divertisment si mai multa educatie”, a declarat unul dintre initiatorii proiectului, Carmen Okabe.
Rainbow Media Communications, firma cu actionariat romano-italian, a primit din partea CNA licenta de emitere prin satelit pentru trei posturi de nisa, specializate pe domeniile auto, estetic si ambiental – Automotive Channel, Estetik TV si Habitat TV.

Posturile Automotive Channel si Habitat TV vor incepe sa emita pana la sfarsitul anului 2009, potrivit reprezentantilor Rainbow Media Communications.
Cele trei posturi vor difuza atat productii straine, cat si emisiuni proprii, care vor reflecta realitatile romanesti. Potrivit initiatorilor proiectului, emisiunile se vor adresa specialistilor, dar si publicului larg.
Rainbow Media Communications solicitase licenta si pentru postul de nisa Taxi Channel, insa CNA nu a acordat-o, deocamdata.

Sursa: Ziare.com

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns