HomeLIFE STYLEPovestea lui Dan Negru pe când era contabil la un spital…

Povestea lui Dan Negru pe când era contabil la un spital…

Nu toti s-au nascut vedete! DJ-ul Radio 21, Răzvan Popescu, şi-a făcut un obicei din a descoase vedetele şi din a afla ce au făcut acestea înainte de a deveni celebre. Ultima descoperire se referă la nimeni altul decât Dan Negru. Înainte de a se lupta cu crocodilii şi de a ţipa la blonde, Dan a avut o slujbă…surprinzătoare.

„Pentru că terminasem Liceul Economic, m-am angajat la Spitalul Babeş din Timişoara, unde eram contabil. Prima mea slujbă a fost cu peripeţii, căci am greşit nişte calcule şi am fost retrogradat, pe un alt post, administrativ. Nu mi se potrivea deloc acest domeniu”, povesteşte vedeta Antenei 1.

După 6 luni petrecute în spital, cariera lui Dan Negru şi-a schimbat brusc traiectoria: „După câteva luni, am început colaborarea cu Radio Timişoara. Aveam acasă o colecţie impresionantă de viniluri şi, pentru că era imediat după Revoluţie şi nu existau prea multe materiale pe vremea aceea, duceam din ele la radio”.

Dezvăluirile complete ale lui Dan Negru la Radio 21 despre începurile lui în câmpul muncii pot fi ascultate integral pe www.radio21.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns