HomeMAGAZINFilm”Povestea Tigrului” (Eh Tha Tiger) – O noua pelicula indiana de succes vine in curand pe marile ecrane

”Povestea Tigrului” (Eh Tha Tiger) – O noua pelicula indiana de succes vine in curand pe marile ecrane

În lumea întunecată a serviciilor secrete şi a spionajului… toate informaţiile sunt protejate în numele securităţii naţionale… Însă din dosarele bine păzite mai scapă unele poveşti… poveşti care devin legende.

Aceasta este o astfel de poveste… o poveste care a cutremurat întreaga lume întunecată. Într-un cartier din New Delhi în care locuiesc angajaţi ai guvernului trăieşte şi un burlac aspru, frumos şi misterios, despre care vecinii nu ştiu nimic. Şi asta pentru că este cel mai bun spion al Indiei, un ofiţer în cadrul serviciului de informaţii externe, RAW.

Acest om este cunoscut chiar şi în lumea oficială sub numele de TIGRUL (Salman Khan). Tigrul este trimis într-o misiune relativ uşoară în Dublin, Irlanda, pentru a urmări un om de ştiinţă din India care este suspectat a divulga rezultatele cercetărilor sale autorităţii de apărare din Pakistan.

Tigrul încearcă să îl întâlnească pe acesta, însă nu este posibil. Încearcă apoi să se împrietenească cu menajera omului de ştiinţă, Zoya (Katrina Kaif). Pe măură ce se apropie de Zoya… Tigrul începe să-şi descopere latura umană.
Pentru prima dată în viaţa lui, Tigrul se îndrăgosteşte…

Ceea ce urmează este o călătorie tumultoasă în care se îmbarcă Tigrul şi Zoya, înfruntând lumea întunecată a serviciilor secrete şi a spionajului care le interzice soldaţilor să se îndrăgostească…

Vezi trailer:

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns