HomeLIFE STYLEPoveste cu succes, Alexander Ryback, castigatorul eurovisionului…

Poveste cu succes, Alexander Ryback, castigatorul eurovisionului…

Alexander Ryback, reprezentantul Norvegiei, a avut parte de o primire triumfală pe aeroportul din Oslo la întoarcerea în ţară. Peste 5.000 de fani isterici l-au aşteptat duminică, la aeroportul Gardermoen, din capitala Norvegiei, pe Alexander Ryback, câştigătorul concursului Eurovision 2009.alexander-rybak 2

Înainte de a părăsi Moscova, cântăreţul le-a dat „întâlnire“ admiratorilor săi, însă nu se aştepta ca lucrurile să scape de sub contol. „O, Doamne, ce-am făcut!”, a exclamat Rybak, la vederea miilor de fani, notează publicaţia „Norway Post“.
Tânărul de 23 de ani a fost flancat de trei bodyguarzi şi a reuşit cu greu să se strecoare printre fanii care ţipau şi aplaudau.

„E incredibil. Credeam că vor veni 20-30 de oameni“, a declarat cântăreţul. După victoria categorică de la Eurovision – cântăreţul a primit 387 de puncte, un nou record al concursului – ­Alexander a fost supranumit de presa norvegiană „Alexandru cel Mare“.
Succesul artistului a fost salutat şi de premierul norvegian Jens Stoltenberg. „Este o mare victorie pentru Norvegia. Sunt impresionat. Este fantastic“, a declarat premierul norvegian.
Marele câştigător nu se îmbată însă cu acest succes şi se pregăteşte să-şi lanseze albumul de debut. Lansarea discului „Fairytales“ va avea loc peste două săptămâni, la data de 2 iunie.Cu doar trei zile înainte de marea finală, Alexander (Aleksandr Igorevici Rîbak) şi-a serbat ziua de naştere. Reprezentantul Norvegiei s-a născut la Minsk, în Republica Sovietică Socialistă Belarusă, la 13 mai 1986. La patru ani, familia lui s-a mutat în Norvegia.

Alexander este pasionat de muzică din copilărie, iar la vârsta de cinci ani cânta deja la mai multe instrumente. Pasiunea pentru muzică i-a fost inspirată de părinţi, la rândul lor muzicieni: mama sa, Natalia Valentinovna Rybak, este pianistă, iar tatăl, Igor Alexandrovici Rybak, este un cunoscut violonist.

Câştigătorul Eurovision este, totodată, compozitor, actor de teatru şi film şi a câştigat câteva premii în Norvegia.
„Întotdeauna mi-a plăcut să-i fac pe oameni să se simtă bine.
Cred că asta este vocaţia mea“, declara Alexander Rybak. Piesa „Fairytale“ („Basm“) este scrisă chiar de el şi a câştigat detaşat selecţia naţională norvegiană, fiind­ melodia preferată a publicului, dar şi a juriului de specialitate. Rybak spune că s-a inspirat din folclorul norvegian, dar, totodată, dintr-o poveste de dragoste pe care a trăit-o acum câţiva ani.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns