HomeTELEVIZIUNEPremieră TVPovesti cutremuratoare, in prima editie „Ne vedem la tribunal”, la Kanal D

Povesti cutremuratoare, in prima editie „Ne vedem la tribunal”, la Kanal D

In aceasta sambata, de la 21:30, la “Ne vedem la tribunal”, un caz aparte se afla in atentia juratilor din emisiunea de la Kanal D. Mioara si Tibi, divortati in urma cu sase luni isi disputa custodia copilului lor in varsta de doi ani si trei luni. Femeia il acuza pe fostul sot de inselaciune si sechestrare a fiului lor si isi doreste drepturi parintesti depline asupra copilului.

“Dupa ce am semnat actele de divort, la notar, banii mi i-a dat, dar copilul nu. M-a pacalit sotul meu!In aceasta jumatate de an mi-am vazut copilul de patru ori, prin gard”, isi urla durerea femeia in fata celor patru jurati.

Disperarea Mioarei atinge cote maxime cand fostul ei sot continua discreditarea fostei neveste acuzand-o de infidelitate. Pe de alta parte, femeia spune ca in urma partajului amiabil s-a ales doar cu o suma de bani insignifianta, o alta nedreptate.
Care vor fi solutiile juratilor si sfatul psihologului dupa pledoariile acide, dar si induiosatoare ale celor doi veti putea afla sambata aceasta, de la ora 21:30, in emisiunea “Ne vedem la tribunal”, difuzata la Kanal D!

Cazurile prezentate in emisiunea “Ne vedem la tribunal” sunt bazate pe povesti posibile, functionand ca “reconstituiri” tratate cu seriozitatea unui proces in adevaratul sens al cuvantului. Telespectatorii asista la procesul de dinaintea procesului, o pregatire prin care acestia pot invata cum sa previna, dar si cum sa castige un proces.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns