HomeLIFE STYLEPovesti Mortale, marca Mihai Gainusa

Povesti Mortale, marca Mihai Gainusa

Carcotasul Mihai Gainusa revine cu o noua aparitie literara. Este vorba despre „Povesti mortale”, o carte in care veti regasi ingrediente precum: ironia, umorul de calitate sau comedia umana.

Cartea „Povesti mortale” a fost scrisa in trei luni, mai précis in vacanta de iarna, in week-end-uri sau in timpul liber ramas intre matinalul de la Kiss FM si Cronica Carcotasilor de la Prima TV.
Cartea lui Mihai Gainusa se afla deja la vanzare, insa lansarea oficiala este anuntata pentru 8 mai, la Iasi, in Aula Magna a Universitatii Alexandru Ioan Cuza.

A doua zi, pe 9 mai, Mihai Gainusa isi va lansa cartea tot la Iasi, insa la Sala Polivalenta, la standul de lansari al Targului „Librex”, acolo unde va fi insotit si de ceilalti „carcotasi”.
„Povesti mortale” este cea de-a patra carte a lui Mihai Gainusa, dupa: „Trialoguri carcotase” (2003), „Cotcodaceli” (2004) si „Fara cap si fara coada” (2007).

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns