HomeLIFE STYLEPoze incendiare cu Tara intr-o locatie inedita: sediul Today Advertising (galerie foto)

Poze incendiare cu Tara intr-o locatie inedita: sediul Today Advertising (galerie foto)

Tara , frumoasa interpreta a hitului „Missing you” , a avut parte de o sedinta foto inedita in locatia agentiei de publicitate Today Advertising.

La inceputul lunii septembrie, Tara impreuna cu Today Advertising au lansat un concurs, pe pagina de Facebook a agentiei de publicitate, a carui castigatoare a fost Roxana Raducu. Premiul a constat intr-o zi petrecuta in compania Tarei, care s-a finalizat printr-o sedinta foto profesionala la sediul Today Advertising.

Despre acest proiect realizat cu Today, Tara spune ca a fost dragoste la prima vedere. „Am ajuns la Today pentru ca voiam sa personalizez costumatia de scena a dansatoarelor mele.  De cand am intrat pe usa agentiei am ramas surprinsa de caldura cu care am fost intampinata, de consilierea profesionala de care am avut parte si de prietenia pe care am reusit s-o leg cu cei de acolo”.

Pozele facute in locatia lor impreuna cu castigatoarea concursului de pe Facebook „Fii star cu Tara si Today Advertising” vor fi folosite in campania de promovare pe care Tara o va incepe curand . „Nu aveam cum sa gasesc o locatie care sa-mi ofere recuzita pe care am avut-o la Today. Ne-am folosit de toate produsele expuse in showroom-ul lor, pentru ca sunt si furnizori de produse promotionale, dar si de sala de sedinta si de bucataria agentiei”, a declarat Tara.

Nu in ultimul rand, Tara a sustinut ca va continua colaborarea cu Today Advertising si pe viitor, considerand ca Tara si Today fac echipa buna impreuna. Sa ne asteptam ca evenimentul de lansare a albumului Tarei sa fie tot marca Today?

Credit foto: Adrian Dragan

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns