HomeLIFE STYLEPregatiri finale pentru Eurovision 2009

Pregatiri finale pentru Eurovision 2009

Reprezentata Romaniei la Eurovision 2009 , Elena Gheorghe a pus punct turenlui de promovare a piesei „The Blkan Girls” . Dupa o promovare intensa a melodiei in Olanda, Anglia, Germania, Belgia si Grecia , Elena afirma ca este mai mult decat pregatita pentru marele concurs de la Moscova.

Melodie ritmată, show provocator, voce bună. Elena Gheorghe îndeplineşte toate criteriile pentru a reprezenta România la Eurovision.Zilele acestea, echipa solistei şi a Televiziunii Române pune la punct ultimele detalii pentru marea confruntare de la Moscova. Cu un show bine pregatit şi trei costumaţii de scenă, reprezentanta României la Eurovision Moscova 2009 se bazează pe votul tuturor pentru a reveni acasă cu marele premiu.

Acum o luna a fost promovat intens si vieoclipul piesei pe toate posturile de specialitate si zilnic pe programele Televiziunii Romane in cadrul emisiunii „Drumul spre Moscova”

VOTATI ELENA GHEORGHE !

http://www.tvr.ro/eurovision/

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns