HomeTELEVIZIUNEPremieră TVPremieră de televiziune – LIVE din 42 de locații simultan

Premieră de televiziune – LIVE din 42 de locații simultan

In premieră de televiziune, pe 1 martie, ziua in care a împlinit un an, Digi24 a reușit o transmisiune în direct, cu 42 de corespondenți, aflați simultan în live. 80 de operatori, 70 de jurnaliști, 6.000 de kilometri de fibră optică, toate acestea au fost necesare pentru realizarea acestei premiere de televiziune.

Corespondenții Digi24 au fost prezenți în toate capitalele de județe și au „încăput”, live, pe ecranul uriaș al studioului virtual. În studioul Digi24, Cosmin Prelipceanu a rezistat timp de 11 ore în emisie, într-un maraton jurnalistic fără egal. “A fost greu, însă în egală măsură foarte frumos. Am avut un moment în care mi-a fost foarte foame, însă adrenalina m-a făcut să uit de asta. Digi24 a realizat, vineri, în ziua în care a împlinit un an de când emite, o premieră pentru televiziunea din România: 42 de corespondenți au putut fi văzuți, în direct, în același timp, pe ecranul uriaș din studioul virtual. Nicio televiziune din România nu a reușit facă așa ceva. Pentru a realiza asta e nevoie de o capacitate tehnică extraordinară, pe care, deocamdată, numai Digi24 o are în România”, a explicat Cosmin Prelipceanu, redactor-șef Digi24.

Și pentru că și-a obișnuit telespectatorii cu transmisiunile eveniment, Digi24 a pornit, din 1 martie, o campanie națională fără precedent. Corespondenții Digi24 vor da, timp de 41 de săptămâni, un „Raport de țară” complex și complet. Digi24 ajunge astfel în toate județele țării și in București și stabilește, la final, un clasament al României, cu locuri unde este bine să trăiești și unde nu. În această săptămână, în vizorul Digi24 sunt judetele Iași și Neamț.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns