HomeALL MEDIAPREMIERĂ: Documentarul „Un an. Un minut si o secunda” despre viata de dupa Colectiv, la Digi24

PREMIERĂ: Documentarul „Un an. Un minut si o secunda” despre viata de dupa Colectiv, la Digi24

La un an de la tragedia care a omorat 64 de tineri si a ranit alte cateva sute, Digi24 va prezinta lupta suprevietuitorilor indendiului din clubul Colectiv pentru o viata normala. Documentarul „Un an. Un minut si o secunda”, o productie Romania furata surprinde momente din viata actuala a unora dintre cei care se aflau in clubul Colectiv in noaptea de 30 octombrie 2015.

Intr-un periplu intre Bucuresti si Bruxelles, reporterii nostri au fost parte din viata de zi cu zi a celor care isi cauta un drum nou in viata, si-l continua pe cel de dinainte de tragedie sau sunt inca sub tratament si supraveghere la Bruxelles.

 

Timp de o ora, descoperim sapte povesti impresionante ale unor oameni care fac tot posibilul, in fiecare zi, sa-si dea dreptul la o viata normala, cu trairile, nemultumirile, sperantele, revoltele si amintirile lor. Tedy, Silviu, Marian, Nelu, Adina, Andreea si Raluca sunt cei care au acceptat sa arate Romaniei cat de adinci sunt inca ranile fizice si psihice pe care focul le-a tatuat in sufletul si pe pielea lor.

Productia Digi24 va fi difuzata in premiera marti, 25 octombrie, de la ora 21.00 apoi va putea fi din nou vizionata la exact un an de la tragicul eveniment pe 30 octombrie, de la ora 22.00.

 

Echipa care a lucrat zi si noapte la documentarul „Un an. Un minut si o secunda” si ne-a facut cunoscute povestile supravietuitorilor este formata din: Madalina Chitu (reporter), Maria Racovitean (imagine); Mihai Dragolea (montaj); Oana Despa (realizator).

 

Foto Credit: Digi 24

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns