HomeTELEVIZIUNEEmisiuniPREMIERĂ: Echipa România, te iubesc intra în acţiune cu un nou sezon la PRO TV

PREMIERĂ: Echipa România, te iubesc intra în acţiune cu un nou sezon la PRO TV

Echipa România, te iubesc! revine cu un nou sezon din 11 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 18:00, numai la Pro TV. Noi reportaje vor aduce în atenția telespectatorilor situații greu de acceptat pentru o țară ce se vrea civilizată în 2016. 

Pregătirea pentru noul sezon România, te iubesc! a însemnat pentru corespondenții emisiunii o vară întreagă de documentare, călătorii și întâlniri cu personaje din toate colțurile țării: de la românul simplu care nu înțelege de ce statul nu îl ajută să-și urnească mica afacere, la pacientul derutat care nu mai știe încotro să ceară ajutor în cazul în care se îmbolnăvește și până la personaje controversate, aflate în poziții de conducere, care printr-o simplă semnătură ne influențează viața tuturor.

 

Ca de fiecare dată, corespondenții România, te iubesc! încearcă să identifice acele puncte sensibile, care, odată atinse, generează un tăvălug de acțiuni ce duc, de cele mai multe ori, la rezolvarea problemelor. Nu puține au fost cazurile în care anchetele făcute de procurori au pornit de la cele ale corespondenților România, te iubesc!.

Eforturile echipei se concentrează pe dezvăluirea problemelor care ajung să cuprindă toată țara, pentru simplul motiv că sunt răspândite de un sistem ce pare că lucrează mai mult împotriva omului de rând.

 

Ce vedem in noul sezon?

În noul sezon, România, te iubesc! va prezenta și exemple de oameni ce își dedică viața pentru a lupta contra sistemului defectuos și demonstrează prin ambiție că se pot face lucruri frumoase, alegând calea cea dreaptă, fără a scurta drumul prin șpăgi.

Situații absurde, personaje incredibile care se joacă cu viețile altora, investiții fără cap, toate se regăsesc în materialele pe care le veți vedea în noul sezon România, te iubesc!, din 11 septembrie, la Pro TV.

 

Foto Credit: PRO TV

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns