HomeMAGAZINEvenimentePremiera intr-un club din Romania: bataie generala cu perne si puf de gasca la un concert BUG Mafia!

Premiera intr-un club din Romania: bataie generala cu perne si puf de gasca la un concert BUG Mafia!

In ton cu sezonul alb care a pus stapanire usor, usor pe toata tara, un club din Capitala pune la cale o puternica ninsoare artificiala, clientii din seara respectiva fiind in rol de protagonisti. Miercurea aceasta, dupa miezul noptii, BUG Mafia va sustine un mega concert in Princess Club din Regie.

Cu aceasta ocazie, majoritatea celor prezenti vor fi inarmati cu cate o perna plina de fulgi de gasca, chiar in momentul in care cei trei componenti ai trupei vor urca pe scena. Tataee, Uzzi si Daddy Caddy vor da tonul unei batalii generale, pernele puse la dispozitie de Green Future urmand sa fie „sfasiate” de clienti, iar in club va ninge abundent cu fulgi..de gasca.

Un eveniment similar a avut loc saptamana trecuta, cand manechinele au incins lupta cu pernele chiar pe podium. Pentru ca momentul a fost mult gustat de public, el va fi repetat, munitia necesara unui astfel de eveniment a fost serios suplimentata, iar orice client din club va avea posibilitatea sa declanseze „haosul alb”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns