HomeTELEVIZIUNEPremieră TVPREMIERA: Jocuri de celebritate cu Bobonete, Strunilă și Ipate revine cu un nou sezon în această seară, la Pro TV!

PREMIERA: Jocuri de celebritate cu Bobonete, Strunilă și Ipate revine cu un nou sezon în această seară, la Pro TV!

PDistracția de seară revine la Pro TV cu un nou sezon Jocuri de celebritate, pentru a întâmpina cu bună dispoziție sezonul sărbătorilor și al veseliei. Mihai Bobonete și-a pregătit sufrageria pentru noi invitați de seamă, iar Paul Ipate și Octvian Strunilă sunt gata să se distreze alături de coechipierii lor.

În această seară, de la ora 23:00, Mihai Rait, Costi Diță și Ioana, prietena lui Costi, fac echipă cu Paul Ipate. În echipa lui Strunilă, Adrian Văncică, magicianul Robert Tudor și Silvia, prietena lui Adrian, sunt pregătiți să își vrăjească adversarii. O chimie perfectă între concurenți, tensiune, glume pe bandă rulantă, muzică, dans, sabotaj, ajutor, veselie și voie bună vor stârni hohote de râs.

jocuri-de-celebritate-3

 

Pe lângă probele deja consacrate, noi probe au fost pregătite pentru a duce amuzamentul concurenților la un nou nivel. În această seară, cele două echipe vor juca pentru prima dată Pe mâna ta – o probă care presupune o sincronizare perfectă între mâinile unui concurent și mimica altui concurent, ambii lucrând împreună pentru ca echipa să ghicească indiciul.

Ce echipă se va sincroniza cel mai bine pentru a ajunge în runda finală și câți bani vor reuși să îi ia lui Bobonete din cei 10.000 de lei puși la bătaie, rămâne de văzut numai la Pro Tv.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns