HomeMAGAZINFilmPREMIERA. Josh Brolin este ”Oldboy” – prizonier in libertate, de astazi pe marile ecrane!

PREMIERA. Josh Brolin este ”Oldboy” – prizonier in libertate, de astazi pe marile ecrane!

Incepand de astazi, 29 noiembrie, thriller-ul de actiune, Oldboy: Prizonier in libertate va putea fi vizionat in cinematografele din intreaga tara.

Josh Brolin se afla la carma interpretativa a acestui film deosebit de puternic, cu o poveste care te tine in suspans timp de aproape doua ore si in care finalul este total neasteptat.

Dupa o noapte de betie, Joe Doucett (Josh Brolin), un director de publicitate decazut si un tata absent, este rapit din senin si aruncat intr-o celula solitara care arata ca o camera de motel, unde este tinut captiv timp de 20 de ani, care trec fara nici cel mai mic indiciu referitor la identitatea rapitorului sau, sau la motivul pentru care a fost rapit.

In timpul acestei captivitati, Doucett trece printr-o serie de stari contradictorii: disperare, neputinta, angoasa, bucurie, dor, frustrare, toate culminand cu imposibilitatea de a intelege motivul pentru care va fi fost eliberat dupa acesti dificili 20 de ani.

Din acest moment al eliberarii, Joe revine in lume manat de o singura obsesie: sa il descopere pe cel care a pus la cale aceasta pedeapsa si, in primul rand, sa inteleaga de ce.

Dar, desi el este acum liber din inchisoare, este in continuare manipulat, inca prins fiind intr-un labirint nesfarsit al conspiratiei si razbunarii care ameninta sa il nimiceasca. In cautarea unor raspunsuri, el ajunge la o tanara asistenta sociala (Elizabeth Olsen) si in final, la un tip misterios, (Sharlto Copley) care pretinde ca detine secretul salvarii sale.

In regia lui Spike Lee si avandu-i in distributie, alaturi de Josh Brolin, pe: Elizabeth Olsen, Sharlto Copley si Samuel Jackson, filmul de actiune cu puternice accente de thriller, Oldboy: Prizonier in libertate / Oldboy, promite sa isi tina intr-un permanent suspans spectatorii.

Vezi trailer:

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns