HomeTELEVIZIUNEEmisiuniIn premiera la MTV Romania : Selena Gomez prezinta TOP 50 Teen Star Anthems

In premiera la MTV Romania : Selena Gomez prezinta TOP 50 Teen Star Anthems

In decembrie starurile se vad la MTV! Iar Selena Gomez isi face IN PREMIERA aparitia la MTV Romania ca prezentatoare a super chartului: TOP 50 Teen Star Anthems, sambata, de la 19:00!

Selena Gomez , actrița și cântăreața americană, cel mai bine cunoscută pentru rolul lui Alex Russo la Disney, a jucat în filme de televiziune: Another Cinderella Story si Programul de protectie al printeselor si a semnat in 2008 un contract cu Hollywood Records, contribuind la soundtrack-urile filmelor in care a jucat.

Trupa ei, Selena Gomez & Scene, a lansat albumul lor de debut Kiss&Tell pe 29 septembrie 2009 continuând cu albumul „A year without rain” și „A year without rain Deluxe Edition” lansate în septembrie 2010, pt ca in 2011 sa lanseze „We own the night.”
Selena a inceput sa lucreze in octombrie anul trecut la un nou album, de aceasta data un proiect solo, iar in aprilie a lansat „Come & Get It”. In iulie, discul „Stars Dance” a fost lansat.

A jucat alaturi de Adam Sandler, Eli Roth, Ethan Hawke si Jon Voight si multi altii de-a lungul timpului si a fost pentru o lunga perioada de timp iubita lui Justin Bieber

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns