Connect with us

ALL MEDIA

PREMIERĂ: 7 sfaturi pentru călătorii sigure de la detectivii din Minți criminale – Dincolo de hotare

Published

on

Serialul Minți criminale: Dincolo de hotare/ Criminal Minds: Beyond Borders (sezonul 1, 2016) are premiera pe AXN, în 6 octombrie, de la 21:00. Faimosul actor Gary Sinise interpretează rolul căpitanului diviziei de probleme externe a FBI-ului, adunând în jurul său o echipă de specialiști, experți în probleme internaționale.

Pentru călătorii sigure, agenții din echipa lui Jack Garett ne oferă 7 sfaturi prețioase.

 

1.    Pentru vizitele în Bangkok (Thailanda), detectivul Clara Seger (Alana De La Garza, Scorpion, Law & Order, CSI: Miami) avertizează:
Încercați să evitați zonele aglomerate și să circulați mai degrabă ziua, decât noaptea. Zonele de demonstrații sunt de ocolit, indiferent de afinitățile pe care le-ați putea avea cu subiectul.
În primul episod al producției Minți criminale: Dincolo de hotare, detectivul Clara Seger joacă un rol cheie în soluționarea cazului a trei voluntari americani ce dispar în Bangkok.

2.    Când mergeți în Belize, agentul Mae Jarvis (Annie Funke, The Intern, The Affair) vă sfătuiește:
În Belize, riscul cel mai mare vine de la pericolul bolilor tropicale, dar atenție sporită trebuie să acordați locurilor aglomerate: agresiunea stradală și furtul sunt des întâlnite de turiști în această zonă.
În cel de-al doilea episod al serialului, echipa ajunge în Belize pentru a căuta un cuplu dispărut în luna de miere. Se pare că ar fi vorba de o răpire.

 

3.    Dacă ajungeți în Mexic, agentul Russ “Monty” Montgomery (Tyler James Williams, The Walking Dead, Go On) comentează:
Jafurile și infracțiunile armate, violente, sunt adesea întâlnite în locurile publice din Mexic. Puteți rămâne ușor fără bani și documente, iar sechestrările de persoane sunt tot mai des anchetate. Dacă sunteți turist într-un grup organizat, încercați să nu vă depărtați de acesta.
În cel de-al treilea episod, o femeie aflată în vacanță alături de familia ei este ucisă. Principalul suspect este soțul dispărut.

4.    Când ajungeți în Mumbai (India), agentul Matt Simmons (Daniel Henney, Hawaii Five-0)  vă sfătuiește:
Fiți atenți la anturajele în care vă învârtiți și, mai ales, evitați deplasările în zonele aglomerate: terorismul este o realitate prezentă în această parte a lumii.
În cel de-al patrulea episod al producției, echipa lui Jack Garett ajunge la Mumbai în căutarea unui american dispărut. Ajunși la destinație, îl găsesc pe prietenul celui dispărut, dar acestuia îi fusese recoltat un rinichi de către traficanții de organe.

 

5.    Dacă intenționați să mergeți în Cuba, detectivul Jack Garrett vă previne:
Înșelăciunile pe stradă sunt cel mai des întâlnite scheme prin care infractorii pot să vă pună în pericol. Aveți grijă la oamenii care încearcă să inițieze dialoguri pe stradă, mai ales că traficanții de droguri știu să repereze rapid turiștii.
Când cadavrele mai multor cetățeni americani sunt găsite în varii locuri prin Cuba, echipa internațională a FBI-ului se îndreaptă către insulă, pentru a descoperi posibilii criminali în serie. Episodul al cincilea este plin de suspans.

6.    Atunci când vă planificați o vacanță în Maroc, agentul Matt Simmons avertizează:
Bagajul doamnelor care călătoresc spre Maroc trebuie să includă ținute cât mai acoperitoare, iar cuplurile ce ajung acolo sunt îndemnate să respecte tradițiile și obiceiurile locale. Comportamentele decente vă pot ține departe de incidente neplăcute.
Echipa internațională a FBI-ului călătorește, în cel de-al șaselea episod, spre Maroc, atunci când un cuplu de pensionari din Idaho este răpit în timpul unei croaziere.

 

7.    Când ajungeți în Cairo (Egipt), agentul Mae Jarvis sfătuiește:
Nu consumați alcool în spațiul public, chiar dacă acesta nu este interzis, din punct de vedere legal. Evitați zonele în care sunt amplasate sedii ale misiunilor diplomatice, pentru că pot atrage manifestanți.
În cel de-al șaptelea episod, cei cinci agenți ajung la Cairo, atunci când un fost soldat american este ucis într-un atac cu gaz, iar prietenul său dispare.

axn-minti-criminale-dincolo-de-hotare

Minţi criminale: Dincolo de hotare este un spinoff al serialului Minţi criminale, o dramă procedurală despre divizia internaţională FBI care trebuie să îi ajute pe cetăţenii americani aflaţi în pericol în străinătate. Şeful unităţii este Jack Garrett (Gary Sinise), un veteran FBI cu o experienţă de 20 de ani în spate.

 

Echipa sa e formată din Clara Seger (Alana De La Garza), un antropolog cultural isteţ, care a călătorit mult şi vorbeşte mai multe limbi străine; Matthew Simmons (Daniel Henney) este un fost erou militar care poate face profilul unei persoane într-o fracţiune de secundă datorită abilităţilor căpătate pe câmpul de luptă; Russ “Monty” Montgomery (Tyler James Williams) este genialul analist al echipei, plin de compasiune, care ţine legătura cu familiile celor aflaţi în pericol în timp ce echipa lui este departe de casă; Mae Jarvis (Annie Funke) este medicul legist al echipei.

Aceşti agenţi excepţionali sunt hotărâţi să facă tot ce le stă în putere pentru a-i aduce pe cetăţenii americani înapoi acasă nevătămaţi şi pentru a-i prinde pe criminalii care există dincolo de hotare.

 

Foto Credit: AXN

 

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! La 1 februarie dam startul primei etape de votare la Premiile RADAR DE MEDIA 2018!

Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

„PROCESUL”, documentarul nominalizat la Gopo, din 13 iulie în cinematografe

Published

on

„Procesul”, documentarul semnat de Claudiu Mitcu și Ileana Bîrsan, va rula în cinematografele din România din 13 iulie, fiind distribuit de Wearebasca.

„Procesul”, câștigător al Premiului Juriului pentru cel mai bun documentar, la cea de-a doua ediție a Indian World Film Festival, poate fi văzut în proiecție specială la București, în cadrul Festivalului One World România, duminică 25 martie, de la ora 16.00, la Cinemateca Eforie. La eveniment vor participa cei doi realizatori ai filmului Claudiu Mitcu și Ileana Bîrsan.

Nominalizat la Gala Premiilor Gopo din acest an, la categoria „Cel mai bun documentar”, filmul urmărește cazul lui Mihai Moldoveanu, fost ofițer al armatei române, condamnat la 25 de ani de închisoare pentru o crimă pe care susține că nu a comis-o.  După un lung șir de încercări de a-și demonstra nevinovăția, în iunie 2012 Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a hotărât că – în cauza Moldoveanu împotriva României – a avut loc o încălcare a dreptului la un proces echitabil.  Acuzatul nu a avut avocat, nu a fost audiat și nu s-au administrat în mod direct probe.

Cu un scenariu scris de Ileana Bîrsan și Claudiu Mitcu, „Procesul” a avut premiera mondială anul trecut în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania și a fost inclus în competiția națională de documentare la Astra Film Festival Sibiu.

Documentarul îl urmărește pe Mihai Moldoveanu după eliberarea provizorie și se concentrează pe rejudecarea dosarului și consecințele noii sentințe, oferindu-i spectatorului rolul de jurat într-un caz complicat și controversat.

„De 20 de ani, din care mai bine de 16 în închisoare, Mihai Moldoveanu se zbate să-și găsească dreptatea”, povestește co-scenarista Ileana Bîrsan.

„Dosarul destul de stufos al proceselor lui conține foarte multe erori și insuficiente probe pentru condamnarea pentru omor deosebit de grav. Deși procurorii și judecătorii care au condus la condamnările lui nu au vrut să depună mărturie în film, sperăm ca imaginile de arhivă să suplinească măcar parțial lucrarea sistemului, din anii ’95 -’96, în acest caz. Ce este uluitor, limpede și înfricoșător, în același timp, este că în procesul de rejudecare, în anii 2014-2015, nu s-a făcut totul pentru aflarea adevărului”, mai adaugă Ileana Bîrsan.

„Ce ne-a convins să facem un documentar despre cazul lui Mihai Moldoveanu a fost, pe de-o parte, îndârjirea, tenacitatea și deschiderea cu care acest om încearcă să-și dovedească nevinovăția de atâția ani”, declară regizorul, Claudiu Mitcu. „Pe de altă parte, de-a lungul procesului de rejudecare, am constatat că drumul către adevăr, deci și către justiție, este obstrucționat, că după 20 de ani apar și dispar hârtii oficiale sau elemente de probatoriu și nimeni nu se sesizează, că deși există o folie cu amprente care ar putea conține informații despre autorii crimei, nimeni, niciodată, nu a fost suficient de curios sau curajos să afle cui îi aparțin, în condițiile în care se știe că nu sunt nici ale celui decedat, nici ale celor condamnați”, mai precizează cunoscutul regizor Claudiu Mitcu.

Imaginea poartă semnătura lui Andrei Butică, montajul Cătălin Cristuțiu,  sound-designer Ioan Filip, mixajul a fost realizat de Dan-Ștefan Rucăreanu, iar muzica a fost compusă de Camil Dumitrescu. Producătorii sunt Claudiu Mitcu, Robert Fița și Ioachim Stroe.

„Procesul” este o producție Wearebasca realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei.

Pagina oficială de Facebook: Procesul.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

VIRAL: Emil Boc cade in cap in emisiunea lui Andrei Gheorghe de la Antena 1

Published

on

Foto Credit: VIVA

Emisiunea lui Andrei Gheorghe de la Antena 1 cu Emil Boc cazand de pe platforma a fost cea mai viralizata emisiune a jurnalistului.

„Domnul Emil Boc… PD-ul… ia uite-l cum vine”, iar prezentarea se termina cu o sperietura groaznica a celor din platou: „Doamne, Dumnezeule… bagati repede publicitate”

 

 

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Jurnalistul Andrei Gheorghe a murit

Published

on

Primele concluzii ale medicilor legiști: Andrei Gheorghe avea probleme cardiace și suferise mai multe infarcte, anunta ziarul Libertatea!

Andrei Gheorghe s-a născut la 14 ianuarie 1962, la Lipetk, Rusia.

A absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti (secţia rusă-engleză), potrivit www.facebook.com, citat de Agerpres.

Şi-a început activitatea jurnalistică în 1991, ca reporter special la Radio Constanţa, unde a rămas până în 1993. A realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanţa (1993-1996): ‘Videomania’, ‘Vineri 13’ şi ‘Midnight Killer’. Consacrarea i-a adus-o emisiunea de radio ’13-14′, realizată la Pro FM Bucureşti (1996-2002). La postul PRO TV a moderat şi emisiunea ‘Lanţul Slăbiciunilor’.

În 2002 şi 2003, a realizat, la Antena 1, emisiunea ‘Gheorghe’ şi a reluat emisiunea ’13-14′, mai întâi la Radio 21, şi apoi la Radio Total (2005-2006).

A avut un rol secundar în filmele ‘Amen’ (2002) al lui Costa Gavras, ‘Tinereţe fără tinereţe’ (2007) al lui Francis Ford Coppola şi a colaborat cu trupa de hip hop ‘Paraziţii’ pentru albumul ‘Irefutabil’. A mai realizat un scurtmetraj în 2008, numit ‘Dubla personalitate’.

În 2006, a publicat volumul ‘Midnight Killer – Banalitatea s-a născut la oraş’, însoţit de un CD audio în colecţia ‘Ego Publicistica’ de la Editura Polirom.

În 2004, a devenit consilier media şi realizator de emisiuni (‘Politică, frate!’ şi ‘Am o ştire pentru tine!’) la Realitatea TV, post cu care a încheiat colaborarea în mai 2008. Andrei Gheorghe a fost iniţial suspendat de conducerea postului Realitatea TV, la 18 mai 2008, în urma unui incident în care realizatorul TV a fost filmat având o altercaţie cu agenţii de circulaţie care îl opriseră în trafic.

A scris la ‘Academia Caţavencu’ şi în ghidul ’24-FUN’. În afară de realizarea de emisiuni radio şi TV, a deţinut funcţii de conducere la posturile unde a lucrat: director de programe la Radio Sky Constanţa şi Pro FM Bucureşti, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 Bucureşti. La 16 martie 2009, a revenit în trustul Realitatea-Caţavencu, unde a fost realizatorul emisiunii ‘Cu Gheorghe şi Mihaiu’ de la Radio Guerilla. Din septembrie 2009, timp de trei luni, a fost moderatorul unui reality show românesc difuzat la postul TV Kanal D: ‘Rătăciţi în Panama’.

La 4 ianuarie 2010, Andrei Gheorghe a preluat funcţia de consilier al ministrului Finanţelor, Sebastian Vlădescu, fiind responsabil cu coordonarea Departamentului de Comunicare. A ocupat acest post până la 26 februarie 2010, când Ministerul Finanţelor a încetat relaţiile contractuale cu acesta.

A realizat emisiunea ‘Clubul de poker’ la postul Prima TV în România (septembrie – decembrie 2010) şi ‘Salutare Naţiune’ pe canalul Prime în Republica Moldova (Chişinău) (2010-2011). În cursul anului 2012, a realizat emisiunea-interviu ‘Oameni şi oameni’ la postul The Money Channel.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending