HomeTELEVIZIUNEPremieră TVPREMIERA: Noul sezon al emisiunii de investigatii extreme SABBAGH IN ACTIUNE, in grila KANAL D

PREMIERA: Noul sezon al emisiunii de investigatii extreme SABBAGH IN ACTIUNE, in grila KANAL D

PIn prima editie a noului sezon al emisiunii “Sabbagh in actiune”, difuzata vineri, 6 ianuarie, de la ora 23:00, jurnalistul va prezenta telespectatorilor un caz de abuz cutremurator. 

 

Povestea pe care un tanar i-a spus-o lui Christian Sabbagh la finalul anului trecut parea mai degraba un scenariu de film. Jurnalistului nici nu i-a venit sa creada cand a auzit ca omul care ii cerea ajutorul incearca sa isi “smulga”” iubita si copilul nenascut din ghearele unui asa-zis tata vitreg. Se pare ca acesta din urma a abuzat de aceasta femeie pe cand era inca adolescenta si a dezvoltat timp de 15 ani o obsesie bolnava pentru ea.

 

“Dumneavoastra vorbiti in calitate de ce? De parinte, de sot, de concubin, de amant? Spuneti-mi calitatea!” l-a intrebat Christian Sabbagh revoltat pe barbatul impricinat.

Acuzatiile iubitului victimei sunt de-a dreptul halucinante: abuz sexual, urmariri, rapiri si o viata printre umbre, de care femeia se chinuie acum sa scape.

 

Intreaga poveste o veti putea urmari in prima editie a noului sezon al emisiunii de investigatii “Sabbagh in actiune”, difuzata vineri, de la ora 23:00, la Kanal D.

 

Foto Credit: KANAL D

AUDIENTE TV: Serialul Furtuna pe Bosfor, locul 2 in audiente pentru Kanal D! Clasament, aici! 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns