HomeTELEVIZIUNEPremieră TVPREMIERĂ: Serialul de cartea recordurilor TRĂSNIŢII revine in grila PRIMA TV

PREMIERĂ: Serialul de cartea recordurilor TRĂSNIŢII revine in grila PRIMA TV

Din 26 septembrie te așteaptă gașca trăsnită la Prima TV. De luni până miercuri, de la ora 22.30, vin noi episoade ale singurului serial românesc care a intrat în Cartea Recordurilor, Trăsniții

Actorul Grig Chiroiu, interpretul lui Pupăză G. Grigoraș, declară cu zâmbetul pe buze, că deși e trăsnit de peste 13 ani în serialul omonim, în realitate nu e așa de trăsnit, deși îi plac plimbările prin ploaie. Acesta ne spune: “Noul sezon aduce personaje noi, schimbări locative, familiale, conjugale și de personalitate și, bineînțeles, comedie din belșug, că doar nu ne-am pierdut simțul umorului.

trasnitii-3

 

Ba chiar, simpaticele personaje au solutii punctuale pentru neajunsurile istorice. Coana Frosa, de exemplu, a găsit rezolvarea situației refugiaților din Europa. Să vină toți la ea la Belciugatele, să facă împreună agricultura bio!”

Au învățat să râdă și să îi facă pe telespectatorii PrimaTV să râdă, în orice condiții. Astfel, Raluca Guslicov, interpreta lui Teo ne spune că în acest sezon e pe sistemul iubirea învinge tot, în timp ce Livia Taloi, interpreta Emei, spune că noul sezon o duce în copilărie: “Anumite evenimente din serial ne duc la casa babei și eu știu ce înseamnă o sapă pentru că mi-am petrecut toate vacanțele la bunici și toată lumea trebuia să muncească. În schimb nu îmi plăcea deloc să culeg prunii și mai bine mă trimiteai la sapă decât la cules de prune”. 

 trasnitii-2

 

Constantin Zamfirescu, cunoscut drept Gogoașe în serialul Trăsniții, recunoaște că așa cum este la filmări așa de trăsnit este în realitate iar drept dovadă stau fanii pe care îi întâlnește pe stradă și care nu au o fotografie normală cu el. Despre serial ne spune că: “În noul sezon personajul meu are o schimbare de 180 de grade pentru că din băiatul bun la toate devine varianta sa cea mai rea.” 

Din 26 septembrie te așteaptă gașca trăsnită la Prima TV. De luni până miercuri, de la ora 22.30 vin noi episoade ale singurului serial românesc care a intrat în Cartea Recordurilor, Trăsniții. Astfel, Pupăză, Ema, Gogoașe, Teo și Vandame dau startul unui nou sezon de aventuri „trăsnite”. 

trasnitii-1

 

Foto Credit: PRIMA TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns